Metode de analiză pentru produse alimentare : ghid de laborator

Autor chat
Editura Cermi chat
Loc publicare Iași
An 2006
Subiect analize chimice (produse alimentare) chat
produse alimentare (laborator chimie) chat
ISBN 9736671941
9789736671944
Note Volum cu dedicaţie autografă

III 32658

Hura, Carmen
    Metode de analiză pentru produse alimentare : ghid de laborator / Carmen Hura.- Iași : Cermi , 2006.
    598 p. : tab..    
    Volum cu dedicaţie autografă.
    ISBN 9736671941 ISBN 9789736671944 : 14 lei

    1. analize chimice (produse alimentare)
    2. produse alimentare (laborator chimie)

543:664(076.5)
099.3Hura, Carmen


010 __ $a9736671941 $d14 lei
010 __ $a9789736671944
035 __ $aIII 32658
101 0_ $arum
200 0_ $aMetode de analiză pentru produse alimentare $bCarte tipărită $eghid de laborator $fCarmen Hura
210 ## $aIași $cCermi $d2006
215 __ $a598 p. : tab.
299 __ $aMetode de analiză pentru produse alimentare : ghid de laborator
300 __ $aVolum cu dedicaţie autografă
501 __ $aSediul central
606 __ $aanalize chimice (produse alimentare)
606 __ $aproduse alimentare (laborator chimie)
608 __ $amonografie
615 __ $n5
675 __ $a543:664(076.5)
675 __ $a099.3Hura, Carmen
686 __ $a50/54
700 __ $aHura, Carmen
975 00 $a:664 $a543
975 00 $a(076.5)
975 00 $a099.3
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 865344 / 0865344 D Împrumut la sala de lectură Da III 32658
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
D Împrumut la sala de lectură 1

Disponibile: 1

Lăsați un comentariu