Condimente şi aromatizanți : extracție, identificare: aplicații practice

Autor chat
Editura PIM chat
Loc publicare Iași
An 2014
Subiect condimente chat
chimie alimentară chat
produse alimentare (laborator chimie) chat
plante aromatice chat
ISBN 9789061321469
Note Antetitlu: Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” Iași Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului
Bibliografie p. 202

III 33643

Cernătescu, Corina
    Condimente şi aromatizanți : extracție, identificare: aplicații practice / Corina Cernătescu, Claudia Cobzaru.- Iași : PIM , 2014 (Iași : Tipografia PIM) .
    204 p. : fig., il., tab..    
    Antetitlu: Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” Iași Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului
    Bibliografie p. 202
    Prezenta lucrare, cu un pronunţat caracter experimental, are la bază disciplinele de Condimente şi Aromatizanţi, Extracte Naturale şi Extracţia Principiilor Active din Surse Naturale aferente planurilor de învăţământ de la studii de licenţă, Specializarea Chimia Alimentară şi Tehnologii Biochimice, şi de la studii de maşter specializările Produse Farmaceutice şi Cosmetice, respectiv Controlul şi Procesarea Alimentelor, din cadrul Facultăţii de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului, Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” din Iaşi, motiv pentru care ea se adresează în primul rând studenţilor acestor specializări, dar poate fi utilă şi altor studenţi. Autorii.
    ISBN 9789061321469

    I Cobzaru, Claudia

    1. condimente
    2. chimie alimentară
    3. produse alimentare (laborator chimie)
    4. plante aromatice

664.5(075.8)
633.88:542


010 __ $a9789061321469
035 __ $aIII 33643
101 0_ $arum
200 0_ $aCondimente şi aromatizanți $bCarte tipărită $eextracție, identificare: aplicații practice $fCorina Cernătescu, Claudia Cobzaru
210 ## $aIași $cPIM $d2014 $eIași $gTipografia PIM
215 __ $a204 p. $cfig., il., tab.
299 __ $aCondimente şi aromatizanți : extracție, identificare: aplicații practice
300 __ $aAntetitlu: Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” Iași Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului
300 __ $aBibliografie p. 202
330 __ $aPrezenta lucrare, cu un pronunţat caracter experimental, are la bază disciplinele de Condimente şi Aromatizanţi, Extracte Naturale şi Extracţia Principiilor Active din Surse Naturale aferente planurilor de învăţământ de la studii de licenţă, Specializarea Chimia Alimentară şi Tehnologii Biochimice, şi de la studii de maşter specializările Produse Farmaceutice şi Cosmetice, respectiv Controlul şi Procesarea Alimentelor, din cadrul Facultăţii de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului, Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” din Iaşi, motiv pentru care ea se adresează în primul rând studenţilor acestor specializări, dar poate fi utilă şi altor studenţi. Autorii
606 __ $acondimente
606 __ $achimie alimentară
606 __ $aproduse alimentare (laborator chimie)
606 __ $aplante aromatice
608 __ $acurs universitar
675 __ $a664.5(075.8)
675 __ $a633.88:542
686 __ $a66/69
700 __ $aCernătescu, Corina
701 __ $aCobzaru, Claudia
975 00 $a664.5
975 00 $a(075.8)
975 00 $a:542 $a633.88
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 895461 / 0895461 SA Împrumut Da 664.5/ C36
2. 895460 / 0895460 SA Împrumut Da 664.5/ C36
3. 895459 / 0895459 F4 Împrumut Da 664.5/ C36
4. 895458 / 0895458 F3 Împrumut Da 664.5/ C36
5. 895457 / 0895457 F2 Împrumut Da 664.5/ C36
6. 895456 / 0895456 F1 Împrumut Da 664.5/ C36
7. 895455 / 0895455 D Împrumut la sala de lectură Da III 33643
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
D Împrumut la sala de lectură 1
F1 Împrumut 1
F2 Împrumut 1
F3 Împrumut 1
F4 Împrumut 1
SA Împrumut 2

Disponibile: 8

Lăsați un comentariu