Autor | Cernătescu, Corina chat |
Editura | PIM chat |
Loc publicare | Iași |
An | 2014 |
Subiect | condimente chat |
chimie alimentară chat | |
produse alimentare (laborator chimie) chat | |
plante aromatice chat | |
ISBN | 9789061321469 |
Note | Antetitlu: Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” Iași Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului |
Bibliografie p. 202 |
ISBN | |
Număr ISBN | 9789061321469 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | III 33643 |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Condimente şi aromatizanți |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Alte informaţii la titlu | extracție, identificare: aplicații practice |
Prima menţ. de resp. | Corina Cernătescu, Claudia Cobzaru |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Iași |
Editura | PIM |
Data publicării | 2014 |
Locul tipăririi | Iași |
Numele tipografiei | Tipografia PIM |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 204 p. |
Alte detalii fizice | fig., il., tab. |
Titlu | |
Titlu | Condimente şi aromatizanți : extracție, identificare: aplicații practice |
Notă generală | |
Textul notei | Antetitlu: Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” Iași Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului |
Bibliografie p. 202 | |
Notă de rezumat/abstract | |
Abstract/Sumar | Prezenta lucrare, cu un pronunţat caracter experimental, are la bază disciplinele de Condimente şi Aromatizanţi, Extracte Naturale şi Extracţia Principiilor Active din Surse Naturale aferente planurilor de învăţământ de la studii de licenţă, Specializarea Chimia Alimentară şi Tehnologii Biochimice, şi de la studii de maşter specializările Produse Farmaceutice şi Cosmetice, respectiv Controlul şi Procesarea Alimentelor, din cadrul Facultăţii de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului, Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” din Iaşi, motiv pentru care ea se adresează în primul rând studenţilor acestor specializări, dar poate fi utilă şi altor studenţi. Autorii |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | condimente |
chimie alimentară | |
produse alimentare (laborator chimie) | |
plante aromatice | |
Caracteristicile rubricii | |
Element de intrare | curs universitar |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 664.5(075.8) |
633.88:542 | |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 66/69 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | Cernătescu, Corina |
Nume de persoană / resp. intelectuală alternativă | |
Autor alternativ | Cobzaru, Claudia |
Indici CZU | |
Indice de bază CZU | 664.5 |
(075.8) | |
:542 | |
633.88 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 895461 / 0895461 | SA | Împrumut | Da | 664.5/ C36 | |
2. | 895460 / 0895460 | SA | Împrumut | Da | 664.5/ C36 | |
3. | 895459 / 0895459 | F4 | Împrumut | Da | 664.5/ C36 | |
4. | 895458 / 0895458 | F3 | Împrumut | Da | 664.5/ C36 | |
5. | 895457 / 0895457 | F2 | Împrumut | Da | 664.5/ C36 | |
6. | 895456 / 0895456 | F1 | Împrumut | Da | 664.5/ C36 | |
7. | 895455 / 0895455 | D | Împrumut la sala de lectură | Da | III 33643 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
D | Împrumut la sala de lectură | 1 |
|
F1 | Împrumut | 1 |
|
F2 | Împrumut | 1 |
|
F3 | Împrumut | 1 |
|
F4 | Împrumut | 1 |
|
SA | Împrumut | 2 |
|