Tehnologia generală a industriei alimentare : Tehnologii fermentative

Autor chat
Editura Ştiinţa chat
Editura Tehnică chat
Loc publicare București
An 1997
Subiect fabricarea şi conservarea alimentelor solide chat
industria alimentară chat
ISBN 9975670164
Note Antetitlu: Ministerul Învăţămîntului, Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova

II 61429

Carpov, S.
    Tehnologia generală a industriei alimentare : Tehnologii fermentative / doctor-conferenţiar S. Carpov.- București : Ştiinţa : Editura Tehnică , 1997.
    304 p. : fig..    
    Antetitlu: Ministerul Învăţămîntului, Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova.
    ISBN 9975670164 : 1000 lei

    1. fabricarea şi conservarea alimentelor solide
    2. industria alimentară

664(075.8):663

010 __ $a9975670164 $d1000 lei
035 __ $aII 61429
101 0_ $arum
200 0_ $aTehnologia generală a industriei alimentare $bCarte tipărită $eTehnologii fermentative $fdoctor-conferenţiar S. Carpov
210 ## $aBucurești $cŞtiinţa $cEditura Tehnică $d1997
215 __ $a304 p. $cfig.
299 __ $aTehnologia generală a industriei alimentare : Tehnologii fermentative
300 __ $aAntetitlu: Ministerul Învăţămîntului, Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova
501 __ $aSediul central $aSediul central
606 __ $afabricarea şi conservarea alimentelor solide
606 __ $aindustria alimentară
608 __ $amonografie
615 __ $n6
675 __ $a664(075.8):663
686 __ $a66/69
700 _0 $aCarpov, S.
975 00 $a:663 $a664
975 00 $a(075.8)
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 691390 / 0691390 D Împrumut la sala de lectură Da II 61429
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
D Împrumut la sala de lectură 1

Disponibile: 2

Lăsați un comentariu