Tehnologii de valorificare a produselor naturale

Autor chat
Editura PIM chat
Loc publicare Iaşi
An 2022
Subiect industria alimentară chat
materii prime și materiale (industria alimentară) chat
ISBN 9786061369850
Note Bibliografie p. 271-276
Antetitlu: Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași. Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului „Cristofor Simionescu”

III 38300

Horoba, Eugen
    Tehnologii de valorificare a produselor naturale / Eugen Horoba, Sofronia Bouariu, Liliana Doina Horoba.- Iaşi : PIM , 2022 (Iaşi : Tipografia PIM) .
    276 p. : fig., tab..    
    Bibliografie p. 271-276
    Antetitlu: Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași. Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului „Cristofor Simionescu”.
    ISBN 9786061369850

    I Bouariu, Sofronia
    II Horoba, Liliana Doina

    1. industria alimentară
    2. materii prime și materiale (industria alimentară)

664
664.8/.9


035 __ $aIII 38300
299 __ $aTehnologii de valorificare a produselor naturale
955 __ $a1
200 __ $aTehnologii de valorificare a produselor naturale $bCarte tipărită $fEugen Horoba, Sofronia Bouariu, Liliana Doina Horoba
700 _0 $aHoroba, Eugen
701 __ $aBouariu, Sofronia
701 __ $aHoroba, Liliana Doina
010 __ $a9786061369850
675 __ $a664
675 __ $a664.8/.9
686 __ $a66/69
608 __ $amonografie
606 __ $aindustria alimentară
606 __ $amaterii prime și materiale (industria alimentară)
101 __ $arum
210 __ $d2022 $eIaşi $aIaşi $gTipografia PIM $cPIM
215 __ $a276 p. $cfig., tab.
830 __ $a664/ H81
300 __ $aBibliografie p. 271-276
300 __ $aAntetitlu: Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași. Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului „Cristofor Simionescu”
Nu sunt exemplare disponibile pentru rezervare

Lăsați un comentariu