Autor | Burculeţ, Dan chat |
Editura | Teora chat |
Loc publicare | București |
An | 1994 |
Subiect | gastronomie chat |
reţete culinare chat | |
ISBN | 9736011186 |
Note | Bibliografie comentată p. 170-172 |
ISBN | |
Număr ISBN | 9736011186 |
Termeni de disponibilitate şi/sau preţ | 2490 lei |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | III 23233 |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Sfaturi culinare pentru începători şi începătoare |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Prima menţ. de resp. | Dan Burculeţ |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | București |
Editura | Teora |
Data publicării | 1994 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 175 p. |
Alte detalii fizice | tab. |
Titlu | |
Titlu | Sfaturi culinare pentru începători şi începătoare |
Notă generală | |
Textul notei | Bibliografie comentată p. 170-172 |
Titlu uniform colectiv | |
Titlu uniform colectiv | Sediul central |
Sediul central | |
Sediul central | |
Sediul central | |
Sediul central | |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | gastronomie |
reţete culinare | |
Caracteristicile rubricii | |
Element de intrare | monografie |
Categoria de subiect | |
Codul categoriei de subiect | 6 |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 641.5(083.12) |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 62/64 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | Burculeţ, Dan |
Indici CZU | |
Indice de bază CZU | 641.5 |
(083.12) |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 638931 / 0638931 | D | Împrumut la sala de lectură | Da | III 23233 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
D | Împrumut la sala de lectură | 1 |
|