Autor | Coman, Gheorge (alimentație publică) chat |
Editura | Editura didactică şi pedagogică chat |
Loc publicare | București |
An | 1965 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | II 8801 |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Organizarea și tehnica muncii ospătarului. |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Alte informaţii la titlu | Manual pentru școlile profesionale comerciale. Anul I și II |
Prima menţ. de resp. | Gheorghe Coman, Gheorghe Bujoreanu și Nicolae Dobrogeanu |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | București |
Editura | Editura didactică şi pedagogică |
Data publicării | 1965 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 420 p. |
Alte detalii fizice | fig., 3 f. pl., 2 f. tab. |
Titlu | |
Titlu | Organizarea și tehnica muncii ospătarului. : Manual pentru școlile profesionale comerciale. Anul I și II |
Caracteristicile rubricii | |
Element de intrare | manual |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 64.024(075) |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 62/64 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | Coman, Gheorge (alimentație publică) |
Nume de persoană / resp. intelectuală alternativă | |
Autor alternativ | Bujoreanu, Gheorghe (alimentație publică) |
Dobrogeanu, Nicolae | |
Indici CZU | |
Indice de bază CZU | 64.024 |
(075) |