Organizarea și tehnica muncii ospătarului. : Manual pentru școlile profesionale comerciale. Anul I și II

Autor chat
Editura Editura didactică şi pedagogică chat
Loc publicare București
An 1965

II 8801

Coman, Gheorge (alimentație publică)
    Organizarea și tehnica muncii ospătarului. : Manual pentru școlile profesionale comerciale. Anul I și II / Gheorghe Coman, Gheorghe Bujoreanu și Nicolae Dobrogeanu.- București : Editura didactică şi pedagogică , 1965.
    420 p. : fig., 3 f. pl., 2 f. tab..

    I Bujoreanu, Gheorghe (alimentație publică)
    II Dobrogeanu, Nicolae

64.024(075)

035 __ $aII 8801
101 0_ $arum
200 0_ $aOrganizarea și tehnica muncii ospătarului. $bCarte tipărită $eManual pentru școlile profesionale comerciale. Anul I și II $fGheorghe Coman, Gheorghe Bujoreanu și Nicolae Dobrogeanu
210 ## $aBucurești $cEditura didactică şi pedagogică $d1965
215 __ $a420 p. $cfig., 3 f. pl., 2 f. tab.
299 __ $aOrganizarea și tehnica muncii ospătarului. : Manual pentru școlile profesionale comerciale. Anul I și II
608 __ $amanual
675 __ $a64.024(075)
686 __ $a62/64
700 _0 $aComan, Gheorge (alimentație publică)
701 _0 $aBujoreanu, Gheorghe (alimentație publică)
701 _0 $aDobrogeanu, Nicolae
975 00 $a64.024
975 00 $a(075)
Nu sunt exemplare disponibile pentru rezervare

Lăsați un comentariu