Autor | Nechita, Ancuța chat |
Editura | Editura Ion Ionescu de la Brad chat |
Loc publicare | Iași |
An | 2019 |
Subiect | oenologie chat |
fermentarea vinului chat | |
ISBN | 9789731473185 |
Note | Bibliografie p. 151-157 |
Titlu | |
Titlu | Utilizarea levurilor selecționate din flora indigenă în practica vinicolă |
Indici CZU | |
Indice de bază CZU | 663.252.4 |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Utilizarea levurilor selecționate din flora indigenă în practica vinicolă |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Prima menţ. de resp. | Ancuța Nechita |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | Nechita, Ancuța |
ISBN | |
Număr ISBN | 9789731473185 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | III 36050 |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 663.252.4:581.199 |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 66/69 |
Caracteristicile rubricii | |
Element de intrare | monografie |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | oenologie |
fermentarea vinului | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Publicare, distribuţie | |
Numele tipografiei | Tipografia PIM |
Locul tipăririi | Iaşi |
Loc publicare | Iași |
Editura | Editura Ion Ionescu de la Brad |
Data publicării | 2019 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 159 p. |
Alte detalii fizice | fig. color, tab. |
Note generale de catalogare | |
Textul notei | 663.2/ N33 |
Notă generală | |
Textul notei | Bibliografie p. 151-157 |