VALORIFICAREA biodiversității drojdiilor autohtone de vinificație în scopul obținerii vinurilor cu tipicitate de areal viticol

Editura PIM chat
Loc publicare Iași
An 2022
Subiect vinificaţie chat
oenologie chat
fermentarea vinului chat
polifenoli chat
ISBN 9786061370887
Note Bibliografie p. 106-121

III 38310

    VALORIFICAREA biodiversității drojdiilor autohtone de vinificație în scopul obținerii vinurilor cu tipicitate de areal viticol / Brândușe Elena, Nechita Ancuța, Ion Marian, ....- Iași : PIM , 2022 (Iaşi : Tipografia PIM) .
    122 p. : fig. color, tab..    
    Bibliografie p. 106-121.
    ISBN 9786061370887

    I Brândușe, Elena
    II Nechita, Ancuța
    III Marian, Ion

    1. vinificaţie
    2. oenologie
    3. fermentarea vinului
    4. polifenoli

634.8.076
663.252.4:581.199
577.15


299 __ $aVALORIFICAREA biodiversității drojdiilor autohtone de vinificație în scopul obținerii vinurilor cu tipicitate de areal viticol
955 __ $a1
200 __ $aVALORIFICAREA biodiversității drojdiilor autohtone de vinificație în scopul obținerii vinurilor cu tipicitate de areal viticol $bCarte tipărită $fBrândușe Elena, Nechita Ancuța, Ion Marian, ...
701 __ $aBrândușe, Elena
701 __ $aNechita, Ancuța
701 __ $aMarian, Ion
010 __ $a9786061370887
035 __ $aIII 38310
675 __ $a634.8.076
675 __ $a663.252.4:581.199
675 __ $a577.15
686 __ $a62/64
608 __ $amonografie
606 __ $avinificaţie
606 __ $aoenologie
606 __ $afermentarea vinului
606 __ $apolifenoli
101 __ $arum
210 __ $gTipografia PIM $eIaşi $cPIM $aIași $d2022
215 __ $a122 p. $cfig. color, tab.
830 __ $a634.8/ V20
300 __ $aBibliografie p. 106-121
Nu sunt exemplare disponibile pentru rezervare

Lăsați un comentariu