Autor | Floriștean, Viorel Cezar chat |
Editura | Editura Ion Ionescu de la Brad chat |
Loc publicare | Iași |
An | 2014 |
Subiect | carne (procesare) chat |
procesarea cărnii chat | |
ISBN | 9789731471426 |
Note | Bibliografie p. 411-435 |
Antetitlu: Universitatea de științe agricole și medicină veterinară "Ion Ionescu de la Brad" Iași. Facultatea de medicină veterinară. Departamentul sănătate publică |
Titlu | |
Titlu | Tehnologia și igiena procesării cărnii |
Indici CZU | |
Indice de bază CZU | 637.5 |
(078.5) | |
[nedefinit] | 1 |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Tehnologia și igiena procesării cărnii |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Prima menţ. de resp. | Viorel Floriștean |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | Floriștean, Viorel Cezar |
ISBN | |
Număr ISBN | 9789731471426 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | III 33254 |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 637.5(078.5) |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 62/64 |
Caracteristicile rubricii | |
Element de intrare | monografie |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | carne (procesare) |
procesarea cărnii | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Iași |
Editura | Editura Ion Ionescu de la Brad |
Data publicării | 2014 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 435 p. |
Alte detalii fizice | fig., tab. |
Notă generală | |
Textul notei | Bibliografie p. 411-435 |
Antetitlu: Universitatea de științe agricole și medicină veterinară "Ion Ionescu de la Brad" Iași. Facultatea de medicină veterinară. Departamentul sănătate publică |