Tehnologia și igiena procesării cărnii

Autor chat
Editura Editura Ion Ionescu de la Brad chat
Loc publicare Iași
An 2014
Subiect carne (procesare) chat
procesarea cărnii chat
ISBN 9789731471426
Note Bibliografie p. 411-435
Antetitlu: Universitatea de științe agricole și medicină veterinară "Ion Ionescu de la Brad" Iași. Facultatea de medicină veterinară. Departamentul sănătate publică

III 33254

Floriștean, Viorel Cezar
    Tehnologia și igiena procesării cărnii / Viorel Floriștean.- Iași : Editura Ion Ionescu de la Brad , 2014.
    435 p. : fig., tab..    
    Bibliografie p. 411-435
    Antetitlu: Universitatea de științe agricole și medicină veterinară "Ion Ionescu de la Brad" Iași. Facultatea de medicină veterinară. Departamentul sănătate publică.
    ISBN 9789731471426

    1. carne (procesare)
    2. procesarea cărnii

637.5(078.5)

299 __ $aTehnologia și igiena procesării cărnii
975 00 $a637.5
975 00 $a(078.5)
955 __ $a1
200 0_ $aTehnologia și igiena procesării cărnii $bCarte tipărită $fViorel Floriștean
700 __ $aFloriștean, Viorel Cezar
010 __ $a9789731471426
035 __ $aIII 33254
675 __ $a637.5(078.5)
686 __ $a62/64
608 __ $amonografie
606 __ $acarne (procesare)
606 __ $aprocesarea cărnii
101 0_ $arum
210 ## $aIași $cEditura Ion Ionescu de la Brad $d2014
215 __ $a435 p. $cfig., tab.
300 __ $aBibliografie p. 411-435
300 __ $aAntetitlu: Universitatea de științe agricole și medicină veterinară "Ion Ionescu de la Brad" Iași. Facultatea de medicină veterinară. Departamentul sănătate publică
Nu sunt exemplare disponibile pentru rezervare

Lăsați un comentariu