Tehnologia și controlul calității cărnii

Autor chat
Editura Editura Ion Ionescu de la Brad chat
Loc publicare Iași
An 2018
Subiect carne (procesare) chat
procesarea cărnii chat
control sanitar veterinar (ind. cărnii) chat
ISBN 9789731472898
Note Bibliografie p. 286-290

III 35689

Lazăr, Roxana
    Tehnologia și controlul calității cărnii / Roxana Lazăr, Carmen Crețu, Paul Corneliu Boișteanu.- Iași : Editura Ion Ionescu de la Brad , 2018.
    290 p. : fig., tab..    
    Bibliografie p. 286-290.
    ISBN 9789731472898

    I Creţu, Carmen
    II Boişteanu, Paul Corneliu

    1. carne (procesare)
    2. procesarea cărnii
    3. control sanitar veterinar (ind. cărnii)

637.5:614.31

010 __ $a9789731472898
035 __ $aIII 35689
101 0_ $arum
200 0_ $aTehnologia și controlul calității cărnii $bCarte tipărită $fRoxana Lazăr, Carmen Crețu, Paul Corneliu Boișteanu
210 ## $aIași $cEditura Ion Ionescu de la Brad $d2018
215 __ $a290 p. $cfig., tab.
299 __ $aTehnologia și controlul calității cărnii
300 __ $aBibliografie p. 286-290
606 __ $acarne (procesare)
606 __ $aprocesarea cărnii
606 __ $acontrol sanitar veterinar (ind. cărnii)
608 __ $amonografie
675 __ $a637.5:614.31
686 __ $a62/64
700 _0 $aLazăr, Roxana
701 _0 $aCreţu, Carmen
701 _0 $aBoişteanu, Paul Corneliu
830 __ $a637.5/ L32
975 00 $a637.5 $a:614.31
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 997171 / 0997171 D Împrumut la sala de lectură Da III 35689
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
D Împrumut la sala de lectură 1

Disponibile: 2

Lăsați un comentariu