Autor | Banu, Constantin (ing.) chat |
Editura | Editura Tehnică chat |
Loc publicare | București |
An | 1992_ |
Subiect | producerea şi conservarea alimentelor solide chat |
ISBN | 9733104388 |
ISBN | |
Număr ISBN | 9733104388 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | III 22568 |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | PROGRESE tehnice, tehnologice şi ştiinţifice în industria alimentară |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Prima menţ. de resp. | prof. dr. ing. Constantin Banu, conf. dr. ing. Ion Tofan, conf. dr. ing. Antoaneta Stoicescu,... |
Urm. menţ. de responsabilitate | coordonator: Constantin Banu |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | București |
Editura | Editura Tehnică |
Data publicării | 1992_ |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 2 vol. |
Titlu | |
Titlu | PROGRESE tehnice, tehnologice şi ştiinţifice în industria alimentară |
Nivel subset | |
[nedefinit] | ROISBJI#5c6c9f04090e705c |
Titlu | PROGRESE tehnice, tehnologice şi ştiinţifice în industria alimentară Vol.1 |
[nedefinit] | ROISBJI#c2bddb5eca86adf6 |
Titlu | PROGRESE tehnice, tehnologice şi ştiinţifice în industria alimentară Vol.2 |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | producerea şi conservarea alimentelor solide |
Caracteristicile rubricii | |
Element de intrare | monografie |
Categoria de subiect | |
Codul categoriei de subiect | 6 |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 664 |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 66/69 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | Banu, Constantin (ing.) |
Nume de persoană / resp. intelectuală alternativă | |
Autor alternativ | Tofan, Ion |
Stoicescu, Antoaneta | |
Nume de persoană / resp. intelectuală secundară | |
Cod de legătură | coord. |
Autor secundar | Banu, Constantin (ing.) |
Indici CZU | |
Indice de bază CZU | 664 |