INFLUENŢA proceselor tehnologice asupra calităţii produselor alimentare

Editura Editura Tehnică chat
Loc publicare București
An 1979_
Subiect calitatea produselor alimentare chat
controlul calităţii produselor chat
producerea şi conservarea alimentelor solide chat
storage

Conține volumele... (Nivel subset)

INFLUENŢA proceselor tehnologice asupra calităţii produselor alimentare Vol.2

INFLUENŢA proceselor tehnologice asupra calităţii produselor alimentare Vol.2

colectivul de elaborare: dr. ing. Dumitru Ciocîrdel, ing. Ionel Costin, ing. Aurelia Hodejeu,...

1979_

București

Editura Tehnică

calitatea produselor alimentare, controlul calităţii produselor, producerea şi conservarea alimentelor solide


II 34792

    INFLUENŢA proceselor tehnologice asupra calităţii produselor alimentare / colectivul de elaborare: dr. ing. Dumitru Ciocîrdel, ing. Ionel Costin, ing. Aurelia Hodejeu,....- București : Editura Tehnică , 1979_.
    [vol.].

    I Ciocârdel, Dumitru

    1. calitatea produselor alimentare
    2. controlul calităţii produselor
    3. producerea şi conservarea alimentelor solide

658.562.4:664

035 __ $aII 34792
101 0_ $arum
200 0_ $aINFLUENŢA proceselor tehnologice asupra calităţii produselor alimentare $bCarte tipărită $fcolectivul de elaborare: dr. ing. Dumitru Ciocîrdel, ing. Ionel Costin, ing. Aurelia Hodejeu,...
210 ## $aBucurești $cEditura Tehnică $d1979_
215 __ $a[vol.]
299 __ $aINFLUENŢA proceselor tehnologice asupra calităţii produselor alimentare
462 _0 $1ROISBJI#a9005252e85993ba $tINFLUENŢA proceselor tehnologice asupra calităţii produselor alimentare Vol.2
606 __ $acalitatea produselor alimentare
606 __ $acontrolul calităţii produselor
606 __ $aproducerea şi conservarea alimentelor solide
608 __ $amonografie
615 __ $n6
675 __ $a658.562.4:664
686 __ $a65
701 _0 $aCiocârdel, Dumitru
975 00 $a:664 $a658.562.4
Nu sunt exemplare disponibile pentru rezervare

Lăsați un comentariu