Analiza senzorială a produselor alimentare

Autor chat
Editura Editura tehnică chat
Loc publicare București
An 1982
Subiect producerea şi conservarea alimentelor solide chat
testare organoleptică chat

II 40354

Segal, Rodica
    Analiza senzorială a produselor alimentare / conf. dr. ing. Rodica Segal, ing. Irina Barbu.- București : Editura tehnică , 1982.
    296 p. : fig..

    I Barbu, Irina

    1. producerea şi conservarea alimentelor solide
    2. testare organoleptică

664:543.92

035 __ $aII 40354
101 0_ $arum
200 0_ $aAnaliza senzorială a produselor alimentare $bCarte tipărită $fconf. dr. ing. Rodica Segal, ing. Irina Barbu
210 ## $aBucurești $cEditura tehnică $d1982
215 __ $a296 p. $cfig.
299 __ $aAnaliza senzorială a produselor alimentare
501 __ $aSediul central $aSediul central
606 __ $aproducerea şi conservarea alimentelor solide
606 __ $atestare organoleptică
608 __ $amonografie
615 __ $n6
675 __ $a664:543.92
686 __ $a66/69
700 _0 $aSegal, Rodica
701 _0 $aBarbu, Irina
975 00 $a664 $a:543.92
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 941761 / 0941761 F6 Împrumut Da 664/ S41
2. 440122 / 0440122 SA Împrumut Da 664/ S41
3. 440121 / 0440121 D Împrumut la sala de lectură Da II 40354
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
D Împrumut la sala de lectură 1
F6 Împrumut 1
SA Împrumut 1

Disponibile: 3

Lăsați un comentariu