Caracteristici termofizice ale produselor alimentare

Autor chat
Editura Editura Tehnică chat
Loc publicare București
An 1982
Subiect industria alimentară chat

II 40062

Iliescu, Gh. M.
    Caracteristici termofizice ale produselor alimentare / dr. ing. Gh. M. Iliescu, ing. Cornelia Vasile.- București : Editura Tehnică , 1982.
    339 p. : tab., fig..

    I Vasile, Cornelia

    1. industria alimentară

664:536

035 __ $aII 40062
101 0_ $arum
200 0_ $aCaracteristici termofizice ale produselor alimentare $bCarte tipărită $fdr. ing. Gh. M. Iliescu, ing. Cornelia Vasile
210 ## $aBucurești $cEditura Tehnică $d1982
215 __ $a339 p. $ctab., fig.
299 __ $aCaracteristici termofizice ale produselor alimentare
501 __ $aSediul central $aSediul central
606 __ $aindustria alimentară
608 __ $amonografie
615 __ $n6
675 __ $a664:536
686 __ $a66/69
700 _0 $aIliescu, Gh. M.
701 _0 $aVasile, Cornelia
975 00 $a:536 $a664
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 936512 / 0936512 F6 Împrumut Da 664/ I-44
2. 930571 / 0930571 F6 Împrumut Da 664/ I-44
3. 436658 / 0436658 SA Împrumut Da 664/ I-44
4. 436657 / 0436657 D Împrumut la sala de lectură Da II 40062
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
D Împrumut la sala de lectură 1
F6 Împrumut 2
SA Împrumut 1

Disponibile: 4

Lăsați un comentariu