VITAMINELE, componente ale alimentației ortomoleculare

Editura PIM chat
Loc publicare Iași
An 2016
Subiect vitamine chat
biochimie chat
ISBN 9786061333585

III 34777

    VITAMINELE, componente ale alimentației ortomoleculare / Ciceu Alina Liliana, Mare Andrei Dumitru, Cloștorfeanu Nikolett, ... ; Andrițoiu Călin Vasile - coordonator volum.- Iași : PIM , 2016 (Iași : Tipografia PIM) .
    364 p. : tab..- (Carte scrisă împreună cu studenții).    
    Lucrarea de faţă îşi propune prezentarea rezultatelor originale obţinute pe parcursul cercetărilor experimentale proprii având ca subiect determinarea vitaminei C din produse naturale. Obiectivul principal al monografiei constă în evaluarea metodelor analitice de determinare a vitaminei C din probe reale constituite din produse naturale (fructe, legume şi plante medicinale) având aplicabilitate în practica concretă. Problema stabilităţii vitaminei C şi în general a substanţelor de origine naturală este foarte importantă şi actuală pentru industria alimentară şi prezintă interes deosebit. Conţinutul de vitamina C din fructe şi legume este un indiciu de maturitate şi determinarea ei din probe de suc este de interes special în controlul de calitate al produselor şi subproduselor fructelor. Variaţia concentraţiei de vitamina C din produsele naturale pe parcursul coacerii este, de asemenea, puţin studiată..
    ISBN 9786061333585

    I Ciceu, Alina Liliana
    II Mare, Andrei Dumitru
    III Cloștorfeanu, Nikolett
    IV Andrițoiu, Călin Vasile(coord.)

    1. vitamine
    2. biochimie

577.16
082.1Carte scrisă împreună cu studenții


010 __ $a9786061333585
035 __ $aIII 34777
101 0_ $arum
200 0_ $aVITAMINELE, componente ale alimentației ortomoleculare $bCarte tipărită $fCiceu Alina Liliana, Mare Andrei Dumitru, Cloștorfeanu Nikolett, ... $gAndrițoiu Călin Vasile - coordonator volum
210 ## $aIași $cPIM $d2016 $eIași $gTipografia PIM
215 __ $a364 p. $ctab.
225 0_ $aCarte scrisă împreună cu studenții
299 __ $aVITAMINELE, componente ale alimentației ortomoleculare
330 __ $aLucrarea de faţă îşi propune prezentarea rezultatelor originale obţinute pe parcursul cercetărilor experimentale proprii având ca subiect determinarea vitaminei C din produse naturale. Obiectivul principal al monografiei constă în evaluarea metodelor analitice de determinare a vitaminei C din probe reale constituite din produse naturale (fructe, legume şi plante medicinale) având aplicabilitate în practica concretă. Problema stabilităţii vitaminei C şi în general a substanţelor de origine naturală este foarte importantă şi actuală pentru industria alimentară şi prezintă interes deosebit. Conţinutul de vitamina C din fructe şi legume este un indiciu de maturitate şi determinarea ei din probe de suc este de interes special în controlul de calitate al produselor şi subproduselor fructelor. Variaţia concentraţiei de vitamina C din produsele naturale pe parcursul coacerii este, de asemenea, puţin studiată.
606 __ $avitamine
606 __ $abiochimie
608 __ $amonografie
675 __ $a577.16
675 __ $a082.1Carte scrisă împreună cu studenții
686 __ $a55/59
701 _0 $aCiceu, Alina Liliana
701 _0 $aMare, Andrei Dumitru
701 _0 $aCloștorfeanu, Nikolett
702 _0 $4coord. $aAndrițoiu, Călin Vasile
830 __ $a577.1/ V70
975 00 $a577.16
975 00 $a082.1
Nu sunt exemplare disponibile pentru rezervare

Lăsați un comentariu