Metode de determinare a vitaminei C din produse naturale și tablete farmaceutice

Autor chat
Editura PIM chat
Loc publicare Iași
An 2014
Subiect vitamine chat
biochimie chat
ISBN 9786061321414
Note Bibliografie p. 184-187

III 33636

Matei, Nicoleta
    Metode de determinare a vitaminei C din produse naturale și tablete farmaceutice / Nicoleta Matei.- Iași : PIM , 2014 (Iași : Tipografia PIM) .
    188 p. : fig. color, tab..    
    Bibliografie p. 184-187
    Lucrarea de faţă îşi propune prezentarea rezultatelor originale obţinute pe parcursul cercetărilor experimentale proprii având ca subiect determinarea vitaminei C din produse naturale. Obiectivul principal al monografiei constă în evaluarea metodelor analitice de determinare a vitaminei C din probe reale constituite din produse naturale (fructe, legume şi plante medicinale) având aplicabilitate în practica concretă. Problema stabilităţii vitaminei C şi în general a substanţelor de origine naturală este foarte importantă şi actuală pentru industria alimentară şi prezintă interes deosebit. Conţinutul de vitamina C din fructe şi legume este un indiciu de maturitate şi determinarea ei din probe de suc este de interes special în controlul de calitate al produselor şi subproduselor fructelor. Variaţia concentraţiei de vitamina C din produsele naturale pe parcursul coacerii este, de asemenea, puţin studiată..
    ISBN 9786061321414

    1. vitamine
    2. biochimie

577.164.2

010 __ $a9786061321414
035 __ $aIII 33636
101 0_ $arum
200 0_ $aMetode de determinare a vitaminei C din produse naturale și tablete farmaceutice $bCarte tipărită $fNicoleta Matei
210 ## $aIași $cPIM $d2014 $eIași $gTipografia PIM
215 __ $a188 p. $cfig. color, tab.
299 __ $aMetode de determinare a vitaminei C din produse naturale și tablete farmaceutice
300 __ $aBibliografie p. 184-187
330 __ $aLucrarea de faţă îşi propune prezentarea rezultatelor originale obţinute pe parcursul cercetărilor experimentale proprii având ca subiect determinarea vitaminei C din produse naturale. Obiectivul principal al monografiei constă în evaluarea metodelor analitice de determinare a vitaminei C din probe reale constituite din produse naturale (fructe, legume şi plante medicinale) având aplicabilitate în practica concretă. Problema stabilităţii vitaminei C şi în general a substanţelor de origine naturală este foarte importantă şi actuală pentru industria alimentară şi prezintă interes deosebit. Conţinutul de vitamina C din fructe şi legume este un indiciu de maturitate şi determinarea ei din probe de suc este de interes special în controlul de calitate al produselor şi subproduselor fructelor. Variaţia concentraţiei de vitamina C din produsele naturale pe parcursul coacerii este, de asemenea, puţin studiată.
606 __ $avitamine
606 __ $abiochimie
608 __ $amonografie
675 __ $a577.164.2
686 __ $a55/59
700 _0 $aMatei, Nicoleta
975 00 $a577.164.2
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 919171 / 0919171 F6 Împrumut Da 577.1/ M47
2. 895748 / 0895748 SA Împrumut Da 577.1/ M47
3. 895747 / 0895747 SA Împrumut Da 577.1/ M47
4. 895746 / 0895746 F4 Împrumut Da 577.1/ M47
5. 895745 / 0895745 F3 Împrumut Da 577.1/ M47
6. 895744 / 0895744 F2 Împrumut Da 577.1/ M47
7. 895743 / 0895743 F1 Împrumut Da 577.1/ M47
8. 895742 / 0895742 D Împrumut la sala de lectură Da III 33636
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
D Împrumut la sala de lectură 1
F1 Împrumut 1
F2 Împrumut 1
F3 Împrumut 1
F4 Împrumut 1
F6 Împrumut 1
SA Împrumut 2

Disponibile: 9

Lăsați un comentariu