Oare am deficiență de vitamina B12?

Autor chat
Editura PIM chat
Loc publicare Iași
An 2018
Subiect vitamine din grupul B chat
vitamina B12 chat
biochimie chat
ISBN 9786061345632

III 35884

Baciu, Iulian
    Oare am deficiență de vitamina B12? / Iulian Baciu.- Iași : PIM , 2018 (Iași : Tipografia PIM) .
    484 p. : il., tab..- (Carte scrisă împreună cu studenții).    
    Lucrarea de faţă îşi propune prezentarea rezultatelor originale obţinute pe parcursul cercetărilor experimentale proprii având ca subiect determinarea vitaminei C din produse naturale. Obiectivul principal al monografiei constă în evaluarea metodelor analitice de determinare a vitaminei C din probe reale constituite din produse naturale (fructe, legume şi plante medicinale) având aplicabilitate în practica concretă. Problema stabilităţii vitaminei C şi în general a substanţelor de origine naturală este foarte importantă şi actuală pentru industria alimentară şi prezintă interes deosebit. Conţinutul de vitamina C din fructe şi legume este un indiciu de maturitate şi determinarea ei din probe de suc este de interes special în controlul de calitate al produselor şi subproduselor fructelor. Variaţia concentraţiei de vitamina C din produsele naturale pe parcursul coacerii este, de asemenea, puţin studiată..
    ISBN 9786061345632

    1. vitamine din grupul B
    2. vitamina B12
    3. biochimie

577.164.1

010 __ $a9786061345632
035 __ $aIII 35884
101 0_ $arum
200 0_ $aOare am deficiență de vitamina B12? $bCarte tipărită $fIulian Baciu
210 ## $aIași $cPIM $d2018 $eIași $gTipografia PIM
215 __ $a484 p. $cil., tab.
225 0_ $aCarte scrisă împreună cu studenții
299 __ $aOare am deficiență de vitamina B12?
330 __ $aLucrarea de faţă îşi propune prezentarea rezultatelor originale obţinute pe parcursul cercetărilor experimentale proprii având ca subiect determinarea vitaminei C din produse naturale. Obiectivul principal al monografiei constă în evaluarea metodelor analitice de determinare a vitaminei C din probe reale constituite din produse naturale (fructe, legume şi plante medicinale) având aplicabilitate în practica concretă. Problema stabilităţii vitaminei C şi în general a substanţelor de origine naturală este foarte importantă şi actuală pentru industria alimentară şi prezintă interes deosebit. Conţinutul de vitamina C din fructe şi legume este un indiciu de maturitate şi determinarea ei din probe de suc este de interes special în controlul de calitate al produselor şi subproduselor fructelor. Variaţia concentraţiei de vitamina C din produsele naturale pe parcursul coacerii este, de asemenea, puţin studiată.
606 __ $avitamine din grupul B
606 __ $avitamina B12
606 __ $abiochimie
608 __ $amonografie
675 __ $a577.164.1
686 __ $a55/59
700 _0 $aBaciu, Iulian
830 __ $a577.1/ B13
975 00 $a577.164.1
Nu sunt exemplare disponibile pentru rezervare

Lăsați un comentariu