Autor | Barna, Octavian chat |
Editura | PIM chat |
Loc publicare | Iași |
An | 2021 |
Subiect | conservarea alimentelor prin frig chat |
instalaţii frigorifice chat | |
calitatea alimentelor (după congelare) chat | |
ISBN | 9786061366736 |
Note | Conține bibliografie |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | III 38368 |
Titlu | |
Titlu | Utilizarea frigului artificial în industria alimentară |
[nedefinit] | 1 |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Utilizarea frigului artificial în industria alimentară |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Prima menţ. de resp. | Octavian Barna, Octavian Baston |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | Barna, Octavian |
Nume de persoană / resp. intelectuală alternativă | |
Autor alternativ | Baston, Octavian |
ISBN | |
Număr ISBN | 9786061366736 |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 664.8.037 |
621.56:664(076.5) | |
577.114:664 | |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 66/69 |
Caracteristicile rubricii | |
Element de intrare | monografie |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | conservarea alimentelor prin frig |
instalaţii frigorifice | |
calitatea alimentelor (după congelare) | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Iași |
Data publicării | 2021 |
Locul tipăririi | Iași |
Editura | PIM |
Numele tipografiei | Tipografia PIM |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 520 p. |
Alte detalii fizice | fotogr., fig., tab., graf., schem |
Notă generală | |
Textul notei | Conține bibliografie |
Note generale de catalogare | |
Textul notei | 664.8/ B33 |