Utilizarea frigului artificial în industria alimentară

Autor chat
Editura PIM chat
Loc publicare Iași
An 2021
Subiect conservarea alimentelor prin frig chat
instalaţii frigorifice chat
calitatea alimentelor (după congelare) chat
ISBN 9786061366736
Note Conține bibliografie

III 38368

Barna, Octavian
    Utilizarea frigului artificial în industria alimentară / Octavian Barna, Octavian Baston.- Iași : PIM , 2021 (Iași : Tipografia PIM) .
    520 p. : fotogr., fig., tab., graf., schem.    
    Conține bibliografie.
    ISBN 9786061366736

    I Baston, Octavian

    1. conservarea alimentelor prin frig
    2. instalaţii frigorifice
    3. calitatea alimentelor (după congelare)

664.8.037
621.56:664(076.5)
577.114:664


035 __ $aIII 38368
299 __ $aUtilizarea frigului artificial în industria alimentară
955 __ $a1
200 __ $aUtilizarea frigului artificial în industria alimentară $bCarte tipărită $fOctavian Barna, Octavian Baston
700 _0 $aBarna, Octavian
701 __ $aBaston, Octavian
010 __ $a9786061366736
675 __ $a664.8.037
675 __ $a621.56:664(076.5)
675 __ $a577.114:664
686 __ $a66/69
608 __ $amonografie
606 __ $aconservarea alimentelor prin frig
606 __ $ainstalaţii frigorifice
606 __ $acalitatea alimentelor (după congelare)
101 __ $arum
210 __ $aIași $d2021 $eIași $cPIM $gTipografia PIM
215 __ $a520 p. $cfotogr., fig., tab., graf., schem
300 __ $aConține bibliografie
830 __ $a664.8/ B33
Nu sunt exemplare disponibile pentru rezervare

Lăsați un comentariu