Autor | Oprean, Lucreţia chat |
Editura | Editura Tehnică chat |
Loc publicare | București |
An | 1984 |
Subiect | conservarea produselor vegetale chat |
gastronomie chat | |
produse de patiserie chat | |
produse lactate chat |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | II 43364 |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Preparate lactate, făinoase şi vegetale |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Prima menţ. de resp. | Lucreţia Oprean |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | București |
Editura | Editura Tehnică |
Data publicării | 1984 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 232 p. |
Alte detalii fizice | il. |
Titlu | |
Titlu | Preparate lactate, făinoase şi vegetale |
Titlu uniform colectiv | |
Titlu uniform colectiv | Sediul central |
Sediul central | |
Sediul central | |
Sediul central | |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | conservarea produselor vegetale |
gastronomie | |
produse de patiserie | |
produse lactate | |
Caracteristicile rubricii | |
Element de intrare | monografie |
Categoria de subiect | |
Codul categoriei de subiect | 6 |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 641.5:637.1 |
641.5:664.6 | |
641.5:664.8 | |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 62/64 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | Oprean, Lucreţia |
Indici CZU | |
Indice de bază CZU | 641.5 |
:637.1 | |
641.5 | |
:664.8 | |
641.5 | |
:664.6 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 930767 / 0930767 | F6 | Împrumut | Da | 641.5/ O-64 | |
2. | 930766 / 0930766 | F6 | Împrumut | Da | 641.5/ O 64 | |
3. | 469435 / 0469435 | D | Împrumut la sala de lectură | Da | II 43364 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
D | Împrumut la sala de lectură | 1 |
|
F6 | Împrumut | 2 |
|