Prepararea culinară a alimentelor conservate prin frig

Autor chat
Editura Editura tehnică chat
Loc publicare București
An 1961
Note Bibliografie : p. 331 - 333

II 9319

Fâciu, Gh.
    Prepararea culinară a alimentelor conservate prin frig / GH. FÂCIU și TAISIA OȚEL.- București : Editura tehnică , 1961.
    340 p., fig., 2 f. pl..    
    Bibliografie : p. 331 - 333.

    I Oţel, Taisia

641
664:621.56


035 __ $aII 9319
101 0_ $arum
200 0_ $aPrepararea culinară a alimentelor conservate prin frig $bCarte tipărită $fGH. FÂCIU și TAISIA OȚEL
210 ## $aBucurești $cEditura tehnică $d1961
215 __ $a340 p., fig., 2 f. pl.
299 __ $aPrepararea culinară a alimentelor conservate prin frig
300 __ $aBibliografie : p. 331 - 333
608 __ $amonografie
675 __ $a641
675 __ $a664:621.56
686 __ $a62/64
700 _0 $aFâciu, Gh.
702 _0 $aOţel, Taisia
975 00 $a641
975 00 $a664 $a:621.56
Nu sunt exemplare disponibile pentru rezervare

Lăsați un comentariu