Autor | Fâciu, Gh. chat |
Editura | Editura tehnică chat |
Loc publicare | București |
An | 1961 |
Note | Bibliografie : p. 331 - 333 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | II 9319 |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Prepararea culinară a alimentelor conservate prin frig |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Prima menţ. de resp. | GH. FÂCIU și TAISIA OȚEL |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | București |
Editura | Editura tehnică |
Data publicării | 1961 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 340 p., fig., 2 f. pl. |
Titlu | |
Titlu | Prepararea culinară a alimentelor conservate prin frig |
Notă generală | |
Textul notei | Bibliografie : p. 331 - 333 |
Caracteristicile rubricii | |
Element de intrare | monografie |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 641 |
664:621.56 | |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 62/64 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | Fâciu, Gh. |
Nume de persoană / resp. intelectuală secundară | |
Autor secundar | Oţel, Taisia |
Indici CZU | |
Indice de bază CZU | 641 |
664 | |
:621.56 |