Organizarea și tehnica comerțului cu carne : Mnaual pentru școlile profesionale comerciale de vânzători de carne și produse din carne, Anul I și II

Autor chat
Editura Editura didactică și pedagogică chat
Loc publicare București
An 1963

II 7189

Evangheliu, Constantin
    Organizarea și tehnica comerțului cu carne : Mnaual pentru școlile profesionale comerciale de vânzători de carne și produse din carne, Anul I și II / CONSTANTIN EVANGHELIU și DUMITRU FLORESCU.- București : Editura didactică și pedagogică , 1963.
    208 p., fig., 5 f. form..

    I Florescu, Dumitru

338

035 __ $aII 7189
101 0_ $arum
200 0_ $aOrganizarea și tehnica comerțului cu carne $bCarte tipărită $eMnaual pentru școlile profesionale comerciale de vânzători de carne și produse din carne, Anul I și II $fCONSTANTIN EVANGHELIU și DUMITRU FLORESCU
210 ## $aBucurești $cEditura didactică și pedagogică $d1963
215 __ $a208 p., fig., 5 f. form.
299 __ $aOrganizarea și tehnica comerțului cu carne : Mnaual pentru școlile profesionale comerciale de vânzători de carne și produse din carne, Anul I și II
608 __ $amonografie
675 __ $a338
686 __ $a33
700 _0 $aEvangheliu, Constantin
702 _0 $aFlorescu, Dumitru
975 00 $a338
Nu sunt exemplare disponibile pentru rezervare

Lăsați un comentariu