Microbiologie şi chimie alimentară : Manual pentru clasele X-XI, licee economice, administrative şi de servicii şi anii II-III, şcoli profesionale cu profil de alimentaţie publică

Autor chat
Editura Editura didactică şi pedagogică chat
Loc publicare București
An 1997

579/ I-66

Ion, Doina
    Microbiologie şi chimie alimentară : Manual pentru clasele X-XI, licee economice, administrative şi de servicii şi anii II-III, şcoli profesionale cu profil de alimentaţie publică / ing. Doina Ion, ing. Rodica Falbock.- București : Editura didactică şi pedagogică , 1997.
    216 p. : fig., tab..

    I Falböck, Rodica

579
66:661.7


035 __ $a579/ I-66
200 0_ $aMicrobiologie şi chimie alimentară $bCarte tipărită $eManual pentru clasele X-XI, licee economice, administrative şi de servicii şi anii II-III, şcoli profesionale cu profil de alimentaţie publică $fing. Doina Ion, ing. Rodica Falbock
210 ## $aBucurești $cEditura didactică şi pedagogică $d1997
215 __ $a216 p. $cfig., tab.
299 __ $aMicrobiologie şi chimie alimentară : Manual pentru clasele X-XI, licee economice, administrative şi de servicii şi anii II-III, şcoli profesionale cu profil de alimentaţie publică
501 __ $aSediul central $aSediul central
608 __ $amanual
615 __ $n5
675 __ $a579
675 __ $a66:661.7
686 __ $a55/59
700 _0 $aIon, Doina
701 _0 $aFalböck, Rodica
975 00 $a579
975 00 $a66 $a:661.7
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 685946 / 0685946 SL Împrumut la sala de lectură Da 579/ I-66
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
SL Împrumut la sala de lectură 1

Disponibile: 2

Lăsați un comentariu