Autor | Stavrositu, Stere chat |
Editura | Polirom chat |
Loc publicare | Iași |
An | 2014 |
Subiect | management hotelier chat |
managementul calităţii serviciilor chat | |
formare profesională chat | |
managementul calităţii produselor alimentare chat | |
administrare hoteluri, restaurante chat | |
gastronomie chat | |
reţete culinare chat | |
ISBN | 9789734640522 |
Note | Bibliografie p. 543 |
ISBN | |
Număr ISBN | 9789734640522 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | III 34072 |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Managementul calității serviciilor și ospitalitatea în restaurante, gastronomie, hoteluri |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Alte informaţii la titlu | tematică pentru formarea profesională |
Prima menţ. de resp. | Stere Stavrositu |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Iași |
Editura | Polirom |
Data publicării | 2014 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 543 p. |
Alte detalii fizice | tab., [40] p.: fig., il parte color |
Titlu | |
Titlu | Managementul calității serviciilor și ospitalitatea în restaurante, gastronomie, hoteluri : tematică pentru formarea profesională |
Notă generală | |
Textul notei | Bibliografie p. 543 |
Notă de rezumat/abstract | |
Abstract/Sumar | Ghid practic de organizare a serviciilor oferite de restaurante si hoteluri, volumul profesorului Stere Stavrositu, specialist cu o experienta de sase decenii in alimentatia publica, analizeaza aspectele specifice domeniului, de la resursele umane, dotarea si compartimentarea unei unitati, primirea si servirea consumatorilor, pana la igiena sau controlul calitatii. Prezentarile teoretice sunt completate de sectiuni cu caracter practic: 400 de retete de preparate servite in mod obisnuit in restaurante, un glosar de termeni de specialitate si un set de schite tehnice si fotografii ce ilustreaza compartimentarea, diferite mises en place, ustensilele necesare si modurile de prezentare si servire a bauturilor si preparatelor. Lucrarea poate fi consultata atit de studentii de la facultatile de alimentatie publica si turism, elevii de la colegiile economice, profesori si formatori, cat si de managerii de hoteluri si restaurante sau de personalul din domeniu. Din cuprins: Managementul calitatii resurselor umane • Organizarea si clasificarea unitatilor de alimentatie • Compartimentarea si dotarea pe activitati functionale • Pregatirea unitatilor pentru primirea si servirea consumatorilor • Forme de prezentare a preparatelor si bauturilor • Primirea si servirea comenzilor • Recomandarea meselor si serviciile pe etapele zilei • Organizarea serviciilor pentru cina, mese festive si oficiale • Sortimentele si tehnologia bauturilor • Retete si tehnologii • Serviciile hoteliere si ospitalitatea turistica • Organizarea activitatii unitatilor de cazare. |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | management hotelier |
managementul calităţii serviciilor | |
formare profesională | |
managementul calităţii produselor alimentare | |
administrare hoteluri, restaurante | |
gastronomie | |
reţete culinare | |
Caracteristicile rubricii | |
Element de intrare | monografie |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 65.012.43:640.4 |
640.41:65.012.43 | |
65.012.43:658.562 | |
641.55(083.12) | |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 65 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | Stavrositu, Stere |
Indici CZU | |
Indice de bază CZU | 65.012.43 |
:640.4 | |
640.41 | |
:65.012.43 | |
65.012.43 | |
:658.562 | |
641.55 | |
(083.12) |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 906844 / 0906844 | SA | Împrumut | Da | 65/ S80 | |
2. | 906843 / 0906843 | SA | Împrumut | Da | 65/ S80 | |
3. | 906842 / 0906842 | F6 | Împrumut | Da | 65/ S80 | |
4. | 906841 / 0906841 | F4 | Împrumut | Da | 65/ S80 | |
5. | 906840 / 0906840 | F3 | Împrumut | Da | 65/ S80 | |
6. | 906839 / 0906839 | F2 | Împrumut | Da | 65/ S80 | |
7. | 906838 / 0906838 | F1 | Împrumut | Nu | 65/ S80 | |
8. | 906837 / 0906837 | D | Împrumut la sala de lectură | Da | III 34072 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
D | Împrumut la sala de lectură | 1 |
|
F2 | Împrumut | 1 |
|
F3 | Împrumut | 1 |
|
F4 | Împrumut | 1 |
|
F6 | Împrumut | 1 |
|
SA | Împrumut | 2 |
|