Autor | Ignățoiu, Natalia chat |
Editura | Editura didactică şi pedagogică chat |
Loc publicare | București |
An | 1963 |
Note | Bibliografie p. 131 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | II 9271 |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Conservarea produselor alimentare prin frig |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Alte informaţii la titlu | Manual pentru școlile profesionale de ucenici |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | București |
Editura | Editura didactică şi pedagogică |
Data publicării | 1963 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 136 p. |
Alte detalii fizice | fig., 2 f. pl. |
Titlu | |
Titlu | Conservarea produselor alimentare prin frig : Manual pentru școlile profesionale de ucenici |
Notă generală | |
Textul notei | Bibliografie p. 131 |
Caracteristicile rubricii | |
Element de intrare | monografie |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 664.8/9(075.36) |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 66/69 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | Ignățoiu, Natalia |
Indici CZU | |
Indice de bază CZU | 9 |
68 | |
664.8 | |
669 | |
67 | |
668 | |
666 | |
7 | |
664.9 | |
8 | |
69 | |
667 | |
665 | |
(075.36) |