Conservarea produselor alimentare prin frig : Manual pentru școlile profesionale de ucenici

Autor chat
Editura Editura didactică şi pedagogică chat
Loc publicare București
An 1963
Note Bibliografie p. 131

II 9271

Ignățoiu, Natalia
    Conservarea produselor alimentare prin frig : Manual pentru școlile profesionale de ucenici.- București : Editura didactică şi pedagogică , 1963.
    136 p. : fig., 2 f. pl..    
    Bibliografie p. 131.

664.8/9(075.36)

035 __ $aII 9271
101 0_ $arum
200 0_ $aConservarea produselor alimentare prin frig $bCarte tipărită $eManual pentru școlile profesionale de ucenici
210 ## $aBucurești $cEditura didactică şi pedagogică $d1963
215 __ $a136 p. $cfig., 2 f. pl.
299 __ $aConservarea produselor alimentare prin frig : Manual pentru școlile profesionale de ucenici
300 __ $aBibliografie p. 131
608 __ $amonografie
675 __ $a664.8/9(075.36)
686 __ $a66/69
700 _0 $aIgnățoiu, Natalia
975 00 $a9 $a68 $a664.8 $a669 $a67 $a668 $a666 $a7 $a664.9 $a8 $a69 $a667 $a665
975 00 $a(075.36)
Nu sunt exemplare disponibile pentru rezervare

Lăsați un comentariu