Conservarea prin uscare : fructe, legume, plante medicinale și verdețuri, ciuperci și altele : tehnologii și rețete

Autor chat
Editura Editura M.A.S.T. chat
Loc publicare București
An 2018
Subiect conservarea produselor vegetale chat
ISBN 9786066490948

II 94545

Samwald, Achim
    Conservarea prin uscare : fructe, legume, plante medicinale și verdețuri, ciuperci și altele : tehnologii și rețete / Achim Samwald ; [traducere: Diana Ștefania Farcaș].- București : Editura M.A.S.T. , 2018.
    124 p. : il. color.    
    Fructe, legume, ciuperci,verdeturi,plante medicinale Prin aceasta metoda traditionala de conservare, fructele si legumele nu-si pastreaza doar nutrientii pretiosi ci se transforma in specialitati culinare fine. Achim Samwald ne explica in cartea sa, cum putem conservape cale naturala fructele si legumele, incepand cu primii pasi. In carte veti gasi informatii pretioase despre diferitele tehnici de uscare, depozitare si prelucrare..
    ISBN 9786066490948

    I Farcaș, Diana Ștefania(trad.)

    1. conservarea produselor vegetale

664.8

299 __ $aConservarea prin uscare : fructe, legume, plante medicinale și verdețuri, ciuperci și altele : tehnologii și rețete
955 __ $a1
200 __ $aConservarea prin uscare $efructe, legume, plante medicinale și verdețuri, ciuperci și altele : tehnologii și rețete $fAchim Samwald $g[traducere: Diana Ștefania Farcaș] $bCarte tipărită
700 __ $aSamwald, Achim
702 __ $aFarcaș, Diana Ștefania $4trad.
010 __ $a9786066490948
035 __ $aII 94545
675 __ $a664.8
686 __ $a66/69
608 __ $amonografie
606 __ $aconservarea produselor vegetale
101 __ $arum
210 __ $aBucurești $cEditura M.A.S.T. $d2018
215 __ $a124 p. $cil. color
330 __ $aFructe, legume, ciuperci,verdeturi,plante medicinale Prin aceasta metoda traditionala de conservare, fructele si legumele nu-si pastreaza doar nutrientii pretiosi ci se transforma in specialitati culinare fine. Achim Samwald ne explica in cartea sa, cum putem conservape cale naturala fructele si legumele, incepand cu primii pasi. In carte veti gasi informatii pretioase despre diferitele tehnici de uscare, depozitare si prelucrare.
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 1037229 / 1037229 SL Împrumut la sala de lectură Da 664.8/ S18
2. 1035460 / 1035460 SA Împrumut Da 664.8/ S18
3. 1035459 / 1035459 SA Împrumut Da 664.8/ S18
4. 1035458 / 1035458 F6 Împrumut Da 664.8/ S18
5. 1035457 / 1035457 F4 Împrumut Da 664.8/ S18
6. 1035456 / 1035456 F3 Împrumut Da 664.8/ S18
7. 1035455 / 1035455 F2 Împrumut Da 664.8/ S18
8. 1035454 / 1035454 F1 Împrumut Da 664.8/ S18
9. 1035453 / 1035453 D Împrumut la sala de lectură Da II 94545
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
D Împrumut la sala de lectură 1
F1 Împrumut 1
F2 Împrumut 1
F3 Împrumut 1
F4 Împrumut 1
F6 Împrumut 1
SA Împrumut 2
SL Împrumut la sala de lectură 1

Disponibile: 9

Lăsați un comentariu