Ceai, ciocolată, cafea : istorie, beneficii, rețete

Autor chat
Editura ALLFA chat
Loc publicare București
An 2013
Subiect cacao, cafea, ceai chat
ceaiul (istoric) chat
ciocolată chat
prepararea alimentelor (rețete) chat
plante pentru băuturi chat
ISBN 9789737244147

I 25032

Ștefănescu, Oana
    Ceai, ciocolată, cafea : istorie, beneficii, rețete / Oana Ștefănescu.- Ed. a 2-a.- București : ALLFA , 2013 (Bucureşti : Imprimeria Coresi) .
    225 p. : il. color.    
    Aceasta lucrare cuprinde un istoric al ceaiului si al cafelei. Se vorbeste despre ariile de raspandire a ceaiului, cafelei, a arborelui de cacao, despre tipurile si sortimentele de ceai, cafea. Sunt prezentate retete cu ceai, cafea si povesti despre casele celebre de ciocolata. Despre ceai: istoria ceaiului in India, China, apoi Europa; fazele prin care trece ceaiul: cultivare, recoltare, zvantare, fermentare, uscare; Sortimente de ceaiuri. Despre ciocolata: arborele de cacao; povestea caselor celebre de ciocolata. Despre cafea: istoria cafelei; metode de preparare a cafelei; despre cafenele renumite; producatorii de cafea..
    ISBN 9789737244147

    1. cacao, cafea, ceai
    2. ceaiul (istoric)
    3. ciocolată
    4. prepararea alimentelor (rețete)
    5. plante pentru băuturi

663.9(091)
641.87(091)
633.72/.74


010 __ $a9789737244147
035 __ $aI 25032
101 0_ $arum
200 0_ $aCeai, ciocolată, cafea $bCarte tipărită $eistorie, beneficii, rețete $fOana Ștefănescu
205 __ $aEd. a 2-a
210 ## $aBucurești $cALLFA $d2013 $eBucureşti $gImprimeria Coresi
215 __ $a225 p. $cil. color
299 __ $aCeai, ciocolată, cafea : istorie, beneficii, rețete
330 __ $aAceasta lucrare cuprinde un istoric al ceaiului si al cafelei. Se vorbeste despre ariile de raspandire a ceaiului, cafelei, a arborelui de cacao, despre tipurile si sortimentele de ceai, cafea. Sunt prezentate retete cu ceai, cafea si povesti despre casele celebre de ciocolata. Despre ceai: istoria ceaiului in India, China, apoi Europa; fazele prin care trece ceaiul: cultivare, recoltare, zvantare, fermentare, uscare; Sortimente de ceaiuri. Despre ciocolata: arborele de cacao; povestea caselor celebre de ciocolata. Despre cafea: istoria cafelei; metode de preparare a cafelei; despre cafenele renumite; producatorii de cafea.
606 __ $acacao, cafea, ceai
606 __ $aceaiul (istoric)
606 __ $aciocolată
606 __ $aprepararea alimentelor (rețete)
606 __ $aplante pentru băuturi
608 __ $amonografie
675 __ $a663.9(091)
675 __ $a641.87(091)
675 __ $a633.72/.74
686 __ $a66/69
700 _0 $aȘtefănescu, Oana
975 00 $a663.9
975 00 $a(091)
975 00 $a641.87
975 00 $a(091)
975 00 $a633.74 $a633.72 $a633.73
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 998776 / 0998776 SA Împrumut Da 663.9/ Ș82
2. 998775 / 0998775 SA Împrumut Da 663.9/ Ș82
3. 998774 / 0998774 F6 Împrumut Da 663.9/ Ș82
4. 998773 / 0998773 F4 Împrumut Da 663.9/ Ș82
5. 998772 / 0998772 F3 Împrumut Da 663.9/ Ș82
6. 998771 / 0998771 F2 Împrumut Da 663.9/ Ș82
7. 998770 / 0998770 F1 Împrumut Da 663.9/ Ș82
8. 998769 / 0998769 D Împrumut la sala de lectură Da I 25032
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
D Împrumut la sala de lectură 1
F1 Împrumut 1
F2 Împrumut 1
F3 Împrumut 1
F4 Împrumut 1
F6 Împrumut 1
SA Împrumut 2

Disponibile: 8

Lăsați un comentariu