Autor | Miron, Neculai Doru chat |
Editura | PIM chat |
Loc publicare | Iași |
An | 2014 |
Subiect | industria alimentară (managementul calităţii) chat |
industria alimentară (managementul calităţii) chat | |
ISBN | 9786061319374 |
Note | Bibliografie p. 132-135 |
ISBN | |
Număr ISBN | 9786061319374 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | III 33608 |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Calitatea și siguranţa alimentelor |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Alte informaţii la titlu | note de curs |
Prima menţ. de resp. | N.D. Miron, A.M. Roșu |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Iași |
Editura | PIM |
Data publicării | 2014 |
Locul tipăririi | Iaşi |
Numele tipografiei | Tipografia PIM |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 136 p. |
Alte detalii fizice | fig., tab. |
Titlu | |
Titlu | Calitatea și siguranţa alimentelor : note de curs |
Notă generală | |
Textul notei | Bibliografie p. 132-135 |
Notă de rezumat/abstract | |
Abstract/Sumar | Notele de curs «CALITATEA ȘI SIGURANŢA ALIMENTELOR» se adresează studenţilor şi masteranzilor din domeniul INGINERIA PRODUSELOR ALIMENTARE. Notele de curs se adresează programelor de studii de licenţa din domeniul INGINERIA PRODUSELOR ALIMENTARE şi programelor de masterat din domeniul ŞTIINTA SI INGINERIA PRODUSELOR ALIMENTARE ECOLOGICE. Acest material descrie conceptul de calitate al alimentelor din mai multe puncte de vedere. Pentru calitatea și siguranța produselor alimentare trebuie să se urmărească o politică și mai multe sisteme de implementare a acestor două însușiri importante ale alimentului. In lucrarea de față sunt prezentate și tehnici de analiză instrumentală utilizate în controlul calității alimentelor. Notele de curs «CALITATEA ȘI SIGURANŢA ALIMENTELOR» sunt structurate pe 9 capitole importante, detaliate în subcapitole în vederea evidențierii acestor caracteristici ale alimentelor. Autorii Prof.dr.chim. Neculai Doru MIRON Ş.L.dr.ing. Ana-Maria ROŞU |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | industria alimentară (managementul calităţii) |
industria alimentară (managementul calităţii) | |
Caracteristicile rubricii | |
Element de intrare | curs universitar |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 614.31:664(075.8) |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 61 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | Miron, Neculai Doru |
Nume de persoană / resp. intelectuală alternativă | |
Autor alternativ | Roșu, Ana-Maria |
Indici CZU | |
Indice de bază CZU | :664 |
614.31 | |
(075.8) |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 895506 / 0895506 | SA | Împrumut | Da | 614.3/ M78 | |
2. | 895505 / 0895505 | SA | Împrumut | Da | 614.3/ M78 | |
3. | 895504 / 0895504 | F4 | Împrumut | Da | 614.3/ M78 | |
4. | 895503 / 0895503 | F3 | Împrumut | Da | 614.3/ M78 | |
5. | 895502 / 0895502 | F2 | Împrumut | Da | 614.3/ M78 | |
6. | 895501 / 0895501 | F1 | Împrumut | Da | 614.3/ M78 | |
7. | 895500 / 0895500 | D | Împrumut la sala de lectură | Da | III 33608 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
D | Împrumut la sala de lectură | 1 |
|
F1 | Împrumut | 1 |
|
F2 | Împrumut | 1 |
|
F3 | Împrumut | 1 |
|
F4 | Împrumut | 1 |
|
SA | Împrumut | 2 |
|