Calitatea și siguranţa alimentelor : note de curs

Autor chat
Editura PIM chat
Loc publicare Iași
An 2014
Subiect industria alimentară (managementul calităţii) chat
industria alimentară (managementul calităţii) chat
ISBN 9786061319374
Note Bibliografie p. 132-135

III 33608

Miron, Neculai Doru
    Calitatea și siguranţa alimentelor : note de curs / N.D. Miron, A.M. Roșu.- Iași : PIM , 2014 (Iaşi : Tipografia PIM) .
    136 p. : fig., tab..    
    Bibliografie p. 132-135
    Notele de curs «CALITATEA ȘI SIGURANŢA ALIMENTELOR» se adresează studenţilor şi masteranzilor din domeniul INGINERIA PRODUSELOR ALIMENTARE. Notele de curs se adresează programelor de studii de licenţa din domeniul INGINERIA PRODUSELOR ALIMENTARE şi programelor de masterat din domeniul ŞTIINTA SI INGINERIA PRODUSELOR ALIMENTARE ECOLOGICE. Acest material descrie conceptul de calitate al alimentelor din mai multe puncte de vedere. Pentru calitatea și siguranța produselor alimentare trebuie să se urmărească o politică și mai multe sisteme de implementare a acestor două însușiri importante ale alimentului. In lucrarea de față sunt prezentate și tehnici de analiză instrumentală utilizate în controlul calității alimentelor. Notele de curs «CALITATEA ȘI SIGURANŢA ALIMENTELOR» sunt structurate pe 9 capitole importante, detaliate în subcapitole în vederea evidențierii acestor caracteristici ale alimentelor. Autorii Prof.dr.chim. Neculai Doru MIRON Ş.L.dr.ing. Ana-Maria ROŞU.
    ISBN 9786061319374

    I Roșu, Ana-Maria

    1. industria alimentară (managementul calităţii)
    2. industria alimentară (managementul calităţii)

614.31:664(075.8)

010 __ $a9786061319374
035 __ $aIII 33608
101 0_ $arum
200 0_ $aCalitatea și siguranţa alimentelor $bCarte tipărită $enote de curs $fN.D. Miron, A.M. Roșu
210 ## $aIași $cPIM $d2014 $eIaşi $gTipografia PIM
215 __ $a136 p. $cfig., tab.
299 __ $aCalitatea și siguranţa alimentelor : note de curs
300 __ $aBibliografie p. 132-135
330 __ $aNotele de curs «CALITATEA ȘI SIGURANŢA ALIMENTELOR» se adresează studenţilor şi masteranzilor din domeniul INGINERIA PRODUSELOR ALIMENTARE. Notele de curs se adresează programelor de studii de licenţa din domeniul INGINERIA PRODUSELOR ALIMENTARE şi programelor de masterat din domeniul ŞTIINTA SI INGINERIA PRODUSELOR ALIMENTARE ECOLOGICE. Acest material descrie conceptul de calitate al alimentelor din mai multe puncte de vedere. Pentru calitatea și siguranța produselor alimentare trebuie să se urmărească o politică și mai multe sisteme de implementare a acestor două însușiri importante ale alimentului. In lucrarea de față sunt prezentate și tehnici de analiză instrumentală utilizate în controlul calității alimentelor. Notele de curs «CALITATEA ȘI SIGURANŢA ALIMENTELOR» sunt structurate pe 9 capitole importante, detaliate în subcapitole în vederea evidențierii acestor caracteristici ale alimentelor. Autorii Prof.dr.chim. Neculai Doru MIRON Ş.L.dr.ing. Ana-Maria ROŞU
606 __ $aindustria alimentară (managementul calităţii)
606 __ $aindustria alimentară (managementul calităţii)
608 __ $acurs universitar
675 __ $a614.31:664(075.8)
686 __ $a61
700 __ $aMiron, Neculai Doru
701 __ $aRoșu, Ana-Maria
975 00 $a:664 $a614.31
975 00 $a(075.8)
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 895506 / 0895506 SA Împrumut Da 614.3/ M78
2. 895505 / 0895505 SA Împrumut Da 614.3/ M78
3. 895504 / 0895504 F4 Împrumut Da 614.3/ M78
4. 895503 / 0895503 F3 Împrumut Da 614.3/ M78
5. 895502 / 0895502 F2 Împrumut Da 614.3/ M78
6. 895501 / 0895501 F1 Împrumut Da 614.3/ M78
7. 895500 / 0895500 D Împrumut la sala de lectură Da III 33608
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
D Împrumut la sala de lectură 1
F1 Împrumut 1
F2 Împrumut 1
F3 Împrumut 1
F4 Împrumut 1
SA Împrumut 2

Disponibile: 8

Lăsați un comentariu