Autor | Pascal, Constantin chat |
Editura | Editura Ion Ionescu de la Brad chat |
Loc publicare | Iaşi |
An | 2020 |
Subiect | industrie alimentară chat |
microbiologie alimentară chat | |
ISBN | 9789731473789 |
Note | Bibliografie p. 362-370 |
Titlu | |
Titlu | Biotehnologii alimentare industriale și tradiționale |
Indici CZU | |
Indice de bază CZU | 664 |
663.1 | |
[nedefinit] | 1 |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Biotehnologii alimentare industriale și tradiționale |
Prima menţ. de resp. | prof. univ. dr. Constantin Pascal |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | Pascal, Constantin |
ISBN | |
Număr ISBN | 9789731473789 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | III 36726 |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 664:579.67 |
663.1:664 | |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 66/69 |
Caracteristicile rubricii | |
Element de intrare | monografie |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | industrie alimentară |
microbiologie alimentară | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Iaşi |
Editura | Editura Ion Ionescu de la Brad |
Data publicării | 2020 |
Locul tipăririi | Iași |
Numele tipografiei | Tipografia PIM |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 371 p. |
Alte detalii fizice | fig., tab. |
Note generale de catalogare | |
Textul notei | 664/ P39 |
Notă generală | |
Textul notei | Bibliografie p. 362-370 |