Afumături, pastramă, cârnați : carne de porc, vită, pasăre și vânat

Autor chat
Editura Editura M.A.S.T. chat
Loc publicare București
An 2008
Subiect conservarea produselor animale chat
preparate de carne chat
ISBN 9789731822150

II 94540

Wagner, Siegfried Franz
    Afumături, pastramă, cârnați : carne de porc, vită, pasăre și vânat / Franz Siegfried Wagner ; [traducere: Alexandra Sava].- București : Editura M.A.S.T. , 2008 (București : Tipografia Shik and Ștefan) .
    157 p., [12] f. fotogr. : il. color.    
    Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita, precum si tehnicile adiacente - afumarea, maturarea - necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le detine toata lumea. Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate, pas cu pas! Din cuprins: Calitatea produsului brut Tehnologia afumarii: diferitele metode de afumare, construirea unei afumatori, greseli legate de metodele de afumare si urmarile acestora Nu toata sunca este la fel Tehnologia asezarii in saramura Tehnologia obtinerii carnatilor: materia prima, tehnici de tocare, umplerea, diferite tipuri de carnati Tehnologia procesului de maturare si depozitare Retete (sunca, slanina, carnati, kaiser).
    ISBN 9789731822150

    I Sava, Alexandra(trad.)

    1. conservarea produselor animale
    2. preparate de carne

664.9

299 __ $aAfumături, pastramă, cârnați : carne de porc, vită, pasăre și vânat
955 __ $a1
200 __ $aAfumături, pastramă, cârnați $ecarne de porc, vită, pasăre și vânat $fFranz Siegfried Wagner $g[traducere: Alexandra Sava] $bCarte tipărită
700 __ $aWagner, Siegfried Franz
702 __ $aSava, Alexandra $4trad.
010 __ $a9789731822150
035 __ $aII 94540
675 __ $a664.9
686 __ $a66/69
608 __ $amonografie
606 __ $aconservarea produselor animale
606 __ $apreparate de carne
101 __ $arum
210 __ $aBucurești $cEditura M.A.S.T. $d2008 $eBucurești $gTipografia Shik and Ștefan
215 __ $a157 p., [12] f. fotogr. $cil. color
330 __ $aToate informatiile privind condimentele, saramura potrivita, precum si tehnicile adiacente - afumarea, maturarea - necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le detine toata lumea. Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate, pas cu pas! Din cuprins: Calitatea produsului brut Tehnologia afumarii: diferitele metode de afumare, construirea unei afumatori, greseli legate de metodele de afumare si urmarile acestora Nu toata sunca este la fel Tehnologia asezarii in saramura Tehnologia obtinerii carnatilor: materia prima, tehnici de tocare, umplerea, diferite tipuri de carnati Tehnologia procesului de maturare si depozitare Retete (sunca, slanina, carnati, kaiser)
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 1035468 / 1035468 SA Împrumut Da 664.9/ W14
2. 1035467 / 1035467 SA Împrumut Da 664.9/ W14
3. 1035466 / 1035466 F6 Împrumut Da 664.9/ W14
4. 1035465 / 1035465 F4 Împrumut Da 664.9/ W14
5. 1035464 / 1035464 F3 Împrumut Da 664.9/ W14
6. 1035463 / 1035463 F2 Împrumut Da 664.9/ W14
7. 1035462 / 1035462 F1 Împrumut Da 664.9/ W14
8. 1035461 / 1035461 D Împrumut la sala de lectură Da II 94540
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
D Împrumut la sala de lectură 1
F1 Împrumut 1
F2 Împrumut 1
F3 Împrumut 1
F4 Împrumut 1
F6 Împrumut 1
SA Împrumut 2

Disponibile: 8

Lăsați un comentariu