Autor | Wagner, Siegfried Franz chat |
Editura | Editura M.A.S.T. chat |
Loc publicare | București |
An | 2008 |
Subiect | conservarea produselor animale chat |
preparate de carne chat | |
ISBN | 9789731822150 |
Titlu | |
Titlu | Afumături, pastramă, cârnați : carne de porc, vită, pasăre și vânat |
[nedefinit] | 1 |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Afumături, pastramă, cârnați |
Alte informaţii la titlu | carne de porc, vită, pasăre și vânat |
Prima menţ. de resp. | Franz Siegfried Wagner |
Urm. menţ. de responsabilitate | [traducere: Alexandra Sava] |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | Wagner, Siegfried Franz |
Nume de persoană / resp. intelectuală secundară | |
Autor secundar | Sava, Alexandra |
Cod de legătură | trad. |
ISBN | |
Număr ISBN | 9789731822150 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | II 94540 |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 664.9 |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 66/69 |
Caracteristicile rubricii | |
Element de intrare | monografie |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | conservarea produselor animale |
preparate de carne | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | București |
Editura | Editura M.A.S.T. |
Data publicării | 2008 |
Locul tipăririi | București |
Numele tipografiei | Tipografia Shik and Ștefan |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 157 p., [12] f. fotogr. |
Alte detalii fizice | il. color |
Notă de rezumat/abstract | |
Abstract/Sumar | Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita, precum si tehnicile adiacente - afumarea, maturarea - necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le detine toata lumea. Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate, pas cu pas! Din cuprins: Calitatea produsului brut Tehnologia afumarii: diferitele metode de afumare, construirea unei afumatori, greseli legate de metodele de afumare si urmarile acestora Nu toata sunca este la fel Tehnologia asezarii in saramura Tehnologia obtinerii carnatilor: materia prima, tehnici de tocare, umplerea, diferite tipuri de carnati Tehnologia procesului de maturare si depozitare Retete (sunca, slanina, carnati, kaiser) |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 1035468 / 1035468 | SA | Împrumut | Da | 664.9/ W14 | |
2. | 1035467 / 1035467 | SA | Împrumut | Da | 664.9/ W14 | |
3. | 1035466 / 1035466 | F6 | Împrumut | Da | 664.9/ W14 | |
4. | 1035465 / 1035465 | F4 | Împrumut | Da | 664.9/ W14 | |
5. | 1035464 / 1035464 | F3 | Împrumut | Da | 664.9/ W14 | |
6. | 1035463 / 1035463 | F2 | Împrumut | Da | 664.9/ W14 | |
7. | 1035462 / 1035462 | F1 | Împrumut | Da | 664.9/ W14 | |
8. | 1035461 / 1035461 | D | Împrumut la sala de lectură | Da | II 94540 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
D | Împrumut la sala de lectură | 1 |
|
F1 | Împrumut | 1 |
|
F2 | Împrumut | 1 |
|
F3 | Împrumut | 1 |
|
F4 | Împrumut | 1 |
|
F6 | Împrumut | 1 |
|
SA | Împrumut | 2 |
|