Un grup de studenți a obținut rezultate spectaculoase pentru cel mai consumat aliment din România! Nu există casă în care să nu se mănânce acest produs : Studenții Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași testează diverse rețete de pâine organică în atelierele de microproducție - panificație

Autor chat
Subiect universități ieșene - ateliere de microproducție chat
experimente culinare chat
laboratoare universitare chat
299 __ $aUn grup de studenți a obținut rezultate spectaculoase pentru cel mai consumat aliment din România! Nu există casă în care să nu se mănânce acest produs : Studenții Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași testează diverse rețete de pâine organică în atelierele de microproducție - panificație
200 __ $aUn grup de studenți a obținut rezultate spectaculoase pentru cel mai consumat aliment din România! Nu există casă în care să nu se mănânce acest produs $fValentin Huțanu $eStudenții Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași testează diverse rețete de pâine organică în atelierele de microproducție - panificație
700 __ $aHuţanu, Valentin
210 __ $d2020-12-16
606 __ $auniversități ieșene - ateliere de microproducție
606 __ $aexperimente culinare
606 __ $alaboratoare universitare
601 __ $aUniversitatea Agronomică "Ion Ionescu de la Brad"
686 __ $a7.3.5.
463 __ $tBună ziua Iaşi $vAn. 19, Nr. 6794 (16 dec. 2020), p. 1, 16