Autor | Huţanu, Valentin chat |
Subiect | laboratoare universitare chat |
industria cărnii chat | |
analiza calităţii produselor chat |
Titlu | |
Titlu | Specialiștii de la Universitatea de Științele Vieții din Iași testează carnea de muflon, în premieră pentru România : Departamentului de tehnologii alimentare testează și verifică rețete de produse de carmangerie care au în compoziție diverse tipuri de carne |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Alte informaţii la titlu | Departamentului de tehnologii alimentare testează și verifică rețete de produse de carmangerie care au în compoziție diverse tipuri de carne |
Prima menţ. de resp. | Valentin Huțanu |
Titlu | Specialiștii de la Universitatea de Științele Vieții din Iași testează carnea de muflon, în premieră pentru România |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | Huţanu, Valentin |
Publicare, distribuţie | |
Data publicării, distribuţiei | 2021-12-07 |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | laboratoare universitare |
industria cărnii | |
analiza calităţii produselor | |
Nume de instituţie subiect | |
Nume de instituţie subiect | Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” Iași |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 7.3.1.2. |
Nivel unitate | |
Titlu | Bună ziua Iaşi |
Numărul volumului | An. 21, Nr. 7092 (7 dec. 2021), p. 1, 8 |