Specialiștii de la Universitatea de Științele Vieții din Iași testează carnea de muflon, în premieră pentru România : Departamentului de tehnologii alimentare testează și verifică rețete de produse de carmangerie care au în compoziție diverse tipuri de carne

Autor chat
Subiect laboratoare universitare chat
industria cărnii chat
analiza calităţii produselor chat
299 __ $aSpecialiștii de la Universitatea de Științele Vieții din Iași testează carnea de muflon, în premieră pentru România : Departamentului de tehnologii alimentare testează și verifică rețete de produse de carmangerie care au în compoziție diverse tipuri de carne
200 __ $eDepartamentului de tehnologii alimentare testează și verifică rețete de produse de carmangerie care au în compoziție diverse tipuri de carne $fValentin Huțanu $aSpecialiștii de la Universitatea de Științele Vieții din Iași testează carnea de muflon, în premieră pentru România
700 __ $aHuţanu, Valentin
210 __ $d2021-12-07
606 __ $alaboratoare universitare
606 __ $aindustria cărnii
606 __ $aanaliza calităţii produselor
601 __ $aUniversitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” Iași
686 __ $a7.3.1.2.
463 __ $tBună ziua Iaşi $vAn. 21, Nr. 7092 (7 dec. 2021), p. 1, 8