Autor | Ziegelmayer, Wilhelm chat |
Editura | Verlag Theodor Steinkopf chat |
Loc publicare | Dresden und Leipzig |
An | 1933 |
Titlu | |
Titlu | Unsere Lebensmittel und ihre Veränderungen : Mit einer Darstellung der Lehre von der Kochwissenschaft. |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Unsere Lebensmittel und ihre Veränderungen |
Alte informaţii la titlu | Mit einer Darstellung der Lehre von der Kochwissenschaft. |
Prima menţ. de resp. | Wilhelm Ziegelmayer |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | Ziegelmayer, Wilhelm |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | III 2967 |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 62/64 |
Caracteristicile rubricii | |
Element de intrare | monografie |
Limba resursei | |
Limba textului | ger |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Dresden und Leipzig |
Editura | Verlag Theodor Steinkopf |
Data publicării | 1933 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | XV, 322 p. |
Alte detalii fizice | il. |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 49458 / 49458 | D | Împrumut la sala de lectură | Da | III 2967 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
D | Împrumut la sala de lectură | 1 |
|