Tradiţii şi contrabandă cu aur la Roşia Montană, Abrud şi Bucium

Autor chat
Editura PIM chat
Loc publicare Iaşi
An 2020
Subiect folclor românesc (Transilvania) chat
etnografie şi folclor românesc (Ţara Moţilor) chat
exploatări miniere (aur) chat
trafic ilegal de mărfuri chat
ISBN 9786061356553
Note Bibliografie p. 158-162

II 92605

Crâsnic, Mirela
    Tradiţii şi contrabandă cu aur la Roşia Montană, Abrud şi Bucium / Mirela Crâsnic.- Iaşi : PIM , 2020 (Iaşi : Tipografia PIM) .
    194 p. : fotogr..    
    Bibliografie p. 158-162.
    ISBN 9786061356553

    1. folclor românesc (Transilvania)
    2. etnografie şi folclor românesc (Ţara Moţilor)
    3. exploatări miniere (aur)
    4. trafic ilegal de mărfuri

398(498.4)
622.342(498.4)
553.411:343.359.3(498.4)


299 __ $aTradiţii şi contrabandă cu aur la Roşia Montană, Abrud şi Bucium
955 __ $a1
200 __ $aTradiţii şi contrabandă cu aur la Roşia Montană, Abrud şi Bucium $fMirela Crâsnic $bCarte tipărită
700 __ $aCrâsnic, Mirela
010 __ $a9786061356553
035 __ $aII 92605
675 __ $a398(498.4)
675 __ $a622.342(498.4)
675 __ $a553.411:343.359.3(498.4)
686 __ $a39
608 __ $amonografie
606 __ $afolclor românesc (Transilvania)
606 __ $aetnografie şi folclor românesc (Ţara Moţilor)
606 __ $aexploatări miniere (aur)
606 __ $atrafic ilegal de mărfuri
101 __ $arum
210 __ $aIaşi $cPIM $d2020 $gTipografia PIM $eIaşi
215 __ $a194 p. $cfotogr.
300 __ $aBibliografie p. 158-162
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 1021998 / 1021998 SA Împrumut Da 39/ C83
2. 1021997 / 1021997 F6 Împrumut Da 39/ C83
3. 1021996 / 1021996 F4 Împrumut Da 39/ C83
4. 1021995 / 1021995 F3 Împrumut Da 39/ C83
5. 1021994 / 1021994 F2 Împrumut Da 39/ C83
6. 1021993 / 1021993 F1 Împrumut Da 39/ C83
7. 1021992 / 1021992 D Împrumut la sala de lectură Da II 92605
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
D Împrumut la sala de lectură 1
F1 Împrumut 1
F2 Împrumut 1
F3 Împrumut 1
F4 Împrumut 1
F6 Împrumut 1
SA Împrumut 1

Disponibile: 7

Lăsați un comentariu