TEHNOLOGIA produselor de cofetărie și patiserie : Manual pentru clasele X-XII, licee economice administrative și de servicii și școli profesionale, anii I-IV, profilul alimentație publică

Editura Editura didactică şi pedagogică chat
Loc publicare București

641.5/T32

    TEHNOLOGIA produselor de cofetărie și patiserie : Manual pentru clasele X-XII, licee economice administrative și de servicii și școli profesionale, anii I-IV, profilul alimentație publică / Angela Mănăilescu, Georgeta Panțu, Eugenia Nicolau....- București : Editura didactică şi pedagogică.
    328 p. : fig.,tab..

    I Mănăilescu, Angela
    II Panțu, Georgeta
    III Nicolau, Eugenia

373.6-67:641.5
641.5(075.36)


035 __ $a641.5/T32
101 0_ $arum
200 0_ $aTEHNOLOGIA produselor de cofetărie și patiserie $bCarte tipărită $eManual pentru clasele X-XII, licee economice administrative și de servicii și școli profesionale, anii I-IV, profilul alimentație publică $fAngela Mănăilescu, Georgeta Panțu, Eugenia Nicolau...
210 ## $aBucurești $cEditura didactică şi pedagogică
215 __ $a328 p. $cfig.,tab.
299 __ $aTEHNOLOGIA produselor de cofetărie și patiserie : Manual pentru clasele X-XII, licee economice administrative și de servicii și școli profesionale, anii I-IV, profilul alimentație publică
501 __ $aSediul central $aSediul central
608 __ $amanual
675 __ $a373.6-67:641.5
675 __ $a641.5(075.36)
686 __ $a62/64
701 _0 $aMănăilescu, Angela
701 _0 $aPanțu, Georgeta
701 _0 $aNicolau, Eugenia
975 00 $a:641.5 $a373.6
975 00 $a-67
975 00 $a641.5
975 00 $a(075.36)
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 614623 / 0614623 SL Împrumut la sala de lectură Da 641.5/T32
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
SL Împrumut la sala de lectură 1

Disponibile: 2

Lăsați un comentariu