Editura | Editura didactică şi pedagogică chat |
Loc publicare | București |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 641.5/T32 |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | TEHNOLOGIA produselor de cofetărie și patiserie |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Alte informaţii la titlu | Manual pentru clasele X-XII, licee economice administrative și de servicii și școli profesionale, anii I-IV, profilul alimentație publică |
Prima menţ. de resp. | Angela Mănăilescu, Georgeta Panțu, Eugenia Nicolau... |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | București |
Editura | Editura didactică şi pedagogică |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 328 p. |
Alte detalii fizice | fig.,tab. |
Titlu | |
Titlu | TEHNOLOGIA produselor de cofetărie și patiserie : Manual pentru clasele X-XII, licee economice administrative și de servicii și școli profesionale, anii I-IV, profilul alimentație publică |
Titlu uniform colectiv | |
Titlu uniform colectiv | Sediul central |
Sediul central | |
Caracteristicile rubricii | |
Element de intrare | manual |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 373.6-67:641.5 |
641.5(075.36) | |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 62/64 |
Nume de persoană / resp. intelectuală alternativă | |
Autor alternativ | Mănăilescu, Angela |
Panțu, Georgeta | |
Nicolau, Eugenia | |
Indici CZU | |
Indice de bază CZU | :641.5 |
373.6 | |
-67 | |
641.5 | |
(075.36) |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 614623 / 0614623 | SL | Împrumut la sala de lectură | Da | 641.5/T32 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
SL | Împrumut la sala de lectură | 1 |
|