Autor | Grigoriu, Valentin chat |
Editura | Editura didactică şi pedagogică chat |
Loc publicare | București |
An | 1963 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | III 6508 |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Tehnologia preparatelor și conservelor din carne |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Alte informaţii la titlu | manual pentru şcoli tehnice de maiştri |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | București |
Editura | Editura didactică şi pedagogică |
Data publicării | 1963 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 520 p. |
Alte detalii fizice | il., 9 f. sch. |
Titlu | |
Titlu | Tehnologia preparatelor și conservelor din carne : manual pentru şcoli tehnice de maiştri |
Caracteristicile rubricii | |
Element de intrare | monografie |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 664.91(075) |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 66/69 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | Grigoriu, Valentin |
Nume de persoană / resp. intelectuală alternativă | |
Autor alternativ | Crăciunescu, Gheorghe |
Indici CZU | |
Indice de bază CZU | 664.91 |
(075) |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 166604 / 0166604 | F1 | Împrumut | Da | 664.9/ G84 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
F1 | Împrumut | 1 |
|