Tehnologia preparatelor și conservelor din carne : manual pentru şcoli tehnice de maiştri

Autor chat
Editura Editura didactică şi pedagogică chat
Loc publicare București
An 1963

III 6508

Grigoriu, Valentin
    Tehnologia preparatelor și conservelor din carne : manual pentru şcoli tehnice de maiştri.- București : Editura didactică şi pedagogică , 1963.
    520 p. : il., 9 f. sch..

    I Crăciunescu, Gheorghe

664.91(075)

035 __ $aIII 6508
101 0_ $arum
200 0_ $aTehnologia preparatelor și conservelor din carne $bCarte tipărită $emanual pentru şcoli tehnice de maiştri
210 ## $aBucurești $cEditura didactică şi pedagogică $d1963
215 __ $a520 p. $cil., 9 f. sch.
299 __ $aTehnologia preparatelor și conservelor din carne : manual pentru şcoli tehnice de maiştri
608 __ $amonografie
675 __ $a664.91(075)
686 __ $a66/69
700 _0 $aGrigoriu, Valentin
701 _0 $aCrăciunescu, Gheorghe
975 00 $a664.91
975 00 $a(075)
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 166604 / 0166604 F1 Împrumut Da 664.9/ G84
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
F1 Împrumut 1

Disponibile: 2

Lăsați un comentariu