Autor | Olexiuc, Nicolae chat |
Editura | Editura Tehnică chat |
Loc publicare | București |
An | 1993 |
Subiect | carne de porc chat |
carte de bucate chat |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | II 55207 |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Tăierea şi prepararea porcului în gospodărie |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Prima menţ. de resp. | Nicolae Olexiuc |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | București |
Editura | Editura Tehnică |
Data publicării | 1993 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 104 p. |
Titlu | |
Titlu | Tăierea şi prepararea porcului în gospodărie |
Titlu uniform colectiv | |
Titlu uniform colectiv | Sediul central |
Sediul central | |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | carne de porc |
carte de bucate | |
Caracteristicile rubricii | |
Element de intrare | monografie |
Categoria de subiect | |
Codul categoriei de subiect | 6 |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 641.5(083.12) |
637.5 | |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 62/64 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | Olexiuc, Nicolae |
Indici CZU | |
Indice de bază CZU | 637.5 |
641.5 | |
(083.12) |