STAS ISO 3100-2 : Carne si produse din carne : Esantionarea si pregatirea esantioanelor pentru analiza : Partea 2 : Pregatire esantioanelor

Editura Institutul Român de Standardizare (IRS) chat
Loc publicare București
An 1992
Note anulat

    STAS ISO 3100-2 : Carne si produse din carne : Esantionarea si pregatirea esantioanelor pentru analiza : Partea 2 : Pregatire esantioanelor / Institutul Român de Standardizare (IRS).- București : Institutul Român de Standardizare (IRS) , 1992.
    6 p..    
    anulat.

006(498)STAS

299 __ $aSTAS ISO 3100-2 : Carne si produse din carne : Esantionarea si pregatirea esantioanelor pentru analiza : Partea 2 : Pregatire esantioanelor
975 __ $a006 $a(498)
200 __ $aSTAS ISO 3100-2 $eCarne si produse din carne : Esantionarea si pregatirea esantioanelor pentru analiza : Partea 2 : Pregatire esantioanelor $fInstitutul Român de Standardizare (IRS) $bSerial
675 __ $a006(498)STAS
608 __ $astandard
101 __ $arum
210 __ $aBucurești $cInstitutul Român de Standardizare (IRS) $d1992
215 __ $a6 p.
710 __ $aInstitutul Român de Standardizare (IRS)
300 __ $aanulat
Nu sunt exemplare disponibile pentru rezervare

Lăsați un comentariu