SR ISO 937 : Carne şi produse din carne : Determinarea conţinutului de azot. (Metodă de referinţă)

Editura ASRO chat
Loc publicare București
An 2007

    SR ISO 937 : Carne şi produse din carne : Determinarea conţinutului de azot. (Metodă de referinţă) / ASRO.- București : ASRO , 2007.
    8 p..

006(498)STAS

299 __ $aSR ISO 937 : Carne şi produse din carne : Determinarea conţinutului de azot. (Metodă de referinţă)
975 __ $a006 $a(498)
200 __ $aSR ISO 937 $eCarne şi produse din carne : Determinarea conţinutului de azot. (Metodă de referinţă) $fASRO $bSerial
675 __ $a006(498)STAS
608 __ $astandard
101 __ $arum
210 __ $aBucurești $cASRO $d2007
215 __ $a8 p.
710 __ $aASRO
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 38179S / 38179 DP Împrumut la sala de lectură Da
Barcode Număr/Ediție Gestiune Regim  
38179S DP Împrumut la sala de lectură

Disponibile: 1

Lăsați un comentariu