SR ISO 3496/AC : Carne şi produse de carne : Determinarea conţinutului de hidroxiprolină

Editura ASRO chat
Loc publicare Bucureşti
An 1999

    SR ISO 3496/AC : Carne şi produse de carne : Determinarea conţinutului de hidroxiprolină / ASRO.- Bucureşti : ASRO , 1999.
    2 p..

006(498)Stas

299 __ $aSR ISO 3496/AC : Carne şi produse de carne : Determinarea conţinutului de hidroxiprolină
975 __ $a006 $a(498)
200 __ $aSR ISO 3496/AC $eCarne şi produse de carne : Determinarea conţinutului de hidroxiprolină $fASRO $bSerial
675 __ $a006(498)Stas
608 __ $astandard
101 __ $arum
210 __ $aBucureşti $cASRO $d1999
215 __ $a2 p.
710 __ $aASRO
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 32810S / 32810 DP Împrumut la sala de lectură Da
Barcode Număr/Ediție Gestiune Regim  
32810S DP Împrumut la sala de lectură

Disponibile: 1

Lăsați un comentariu