SR ISO 2917 : Carne şi produse din carne : Măsurarea pH-ului : Metoda de referinţă

Editura ASRO chat
Loc publicare București
An 2007

    SR ISO 2917 : Carne şi produse din carne : Măsurarea pH-ului : Metoda de referinţă / ASRO.- București : ASRO , 2007.
    10 p..

006(498)STAS

299 __ $aSR ISO 2917 : Carne şi produse din carne : Măsurarea pH-ului : Metoda de referinţă
975 __ $a006 $a(498)
200 __ $aSR ISO 2917 $eCarne şi produse din carne : Măsurarea pH-ului : Metoda de referinţă $fASRO $bSerial
675 __ $a006(498)STAS
608 __ $astandard
101 __ $arum
210 __ $aBucurești $cASRO $d2007
215 __ $a10 p.
710 __ $aASRO
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 38180S / 38180 DP Împrumut la sala de lectură Da
Barcode Număr/Ediție Gestiune Regim  
38180S DP Împrumut la sala de lectură

Disponibile: 1

Lăsați un comentariu