SR ISO 1841-1/N30 : Carne şi produse de carne : Determinarea conţinutului de clorură : Partea 1: Metoda Volhard : standard român

Editura ASRO chat
Loc publicare București
An 2000

    SR ISO 1841-1/N30 : Carne şi produse de carne : Determinarea conţinutului de clorură : Partea 1: Metoda Volhard : standard român / ASRO.- București : ASRO , 2000.
     ; 6 p..

006(498)STAS

299 __ $aSR ISO 1841-1/N30 : Carne şi produse de carne : Determinarea conţinutului de clorură : Partea 1: Metoda Volhard : standard român
200 __ $aSR ISO 1841-1/N30 $eCarne şi produse de carne : Determinarea conţinutului de clorură : Partea 1: Metoda Volhard : standard român $fASRO $bSerial
675 __ $a006(498)STAS
608 __ $astandard
101 __ $arum
210 __ $aBucurești $cASRO $d2000
215 __ $d6 p.
710 __ $aASRO
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 33162S / 33162 DP Împrumut la sala de lectură Da
Barcode Număr/Ediție Gestiune Regim  
33162S DP Împrumut la sala de lectură

Disponibile: 1

Lăsați un comentariu