SR ISO 11294 : Cafea prăjita măcinată. Determinarea conţinutului de umiditate. Metoda prin pierderea de masă la 103 grade C (Metoda de rutină)

Editura Editura tehnică chat
Loc publicare București
An 1998
Note anulat

    SR ISO 11294 : Cafea prăjita măcinată. Determinarea conţinutului de umiditate. Metoda prin pierderea de masă la 103 grade C (Metoda de rutină) / Institutul Român de Standardizare.- București : Editura tehnică , 1998.
     ; 14 p..    
    anulat.

006(498)STAS

299 __ $aSR ISO 11294 : Cafea prăjita măcinată. Determinarea conţinutului de umiditate. Metoda prin pierderea de masă la 103 grade C (Metoda de rutină)
200 __ $aSR ISO 11294 $eCafea prăjita măcinată. Determinarea conţinutului de umiditate. Metoda prin pierderea de masă la 103 grade C (Metoda de rutină) $fInstitutul Român de Standardizare $bSerial
675 __ $a006(498)STAS
608 __ $astandard
101 __ $arum
210 __ $aBucurești $cEditura tehnică $d1998
215 __ $d14 p.
710 __ $aASRO
300 __ $aanulat
Nu sunt exemplare disponibile pentru rezervare

Lăsați un comentariu