SR EN 60811-5-1/A99 : Metode de încercări comune pentru materialele de izolaţie şi de manta ale cablurilor electrice. Partea 5: Metode specifice pentru materialele de umplutură. Secţiunea 1: Punct de picurare - Separare de ulei - Fragilitate la temperatură joasă - Indice de aciditate total - Absenţa componenţilor corozivi - Permitivitate la 23 grade C - Rezistivitate în curent continuu la 23 grade C şi 100 grade C

Editura ASRO chat
Loc publicare București
An 2002
Note anulat

    SR EN 60811-5-1/A99 : Metode de încercări comune pentru materialele de izolaţie şi de manta ale cablurilor electrice. Partea 5: Metode specifice pentru materialele de umplutură. Secţiunea 1: Punct de picurare - Separare de ulei - Fragilitate la temperatură joasă - Indice de aciditate total - Absenţa componenţilor corozivi - Permitivitate la 23 grade C - Rezistivitate în curent continuu la 23 grade C şi 100 grade C / ASRO.- București : ASRO , 2002.
    18 p..    
    anulat.

006(498)STAS

299 __ $aSR EN 60811-5-1/A99 : Metode de încercări comune pentru materialele de izolaţie şi de manta ale cablurilor electrice. Partea 5: Metode specifice pentru materialele de umplutură. Secţiunea 1: Punct de picurare - Separare de ulei - Fragilitate la temperatură joasă - Indice de aciditate total - Absenţa componenţilor corozivi - Permitivitate la 23 grade C - Rezistivitate în curent continuu la 23 grade C şi 100 grade C
975 __ $a006 $a(498)
200 __ $aSR EN 60811-5-1/A99 $eMetode de încercări comune pentru materialele de izolaţie şi de manta ale cablurilor electrice. Partea 5: Metode specifice pentru materialele de umplutură. Secţiunea 1: Punct de picurare - Separare de ulei - Fragilitate la temperatură joasă - Indice de aciditate total - Absenţa componenţilor corozivi - Permitivitate la 23 grade C - Rezistivitate în curent continuu la 23 grade C şi 100 grade C $bSerial $fASRO
675 __ $a006(498)STAS
608 __ $astandard
101 __ $arum
210 __ $aBucurești $cASRO $d2002
215 __ $a18 p.
710 __ $aASRO
300 __ $aanulat
Nu sunt exemplare disponibile pentru rezervare

Lăsați un comentariu