SR EN 12396-2 : Produse alimentare negrase : Determinarea reziduurilor de ditiocarbamat şi a disulfurii de tiuran : Partea 2 : Metoda prin cromatografie în faza gazoasă

Editura ASRO chat
Loc publicare București
An 2003

    SR EN 12396-2 : Produse alimentare negrase : Determinarea reziduurilor de ditiocarbamat şi a disulfurii de tiuran : Partea 2 : Metoda prin cromatografie în faza gazoasă / ASRO.- București : ASRO , 2003.
    14 p. : tab..

006(498)STAS

299 __ $aSR EN 12396-2 : Produse alimentare negrase : Determinarea reziduurilor de ditiocarbamat şi a disulfurii de tiuran : Partea 2 : Metoda prin cromatografie în faza gazoasă
975 __ $a006 $a(498)
200 __ $aSR EN 12396-2 $eProduse alimentare negrase : Determinarea reziduurilor de ditiocarbamat şi a disulfurii de tiuran : Partea 2 : Metoda prin cromatografie în faza gazoasă $fASRO $bSerial
675 __ $a006(498)STAS
608 __ $astandard
101 __ $arum
210 __ $aBucurești $cASRO $d2003
215 __ $a14 p. $ctab.
710 __ $aASRO
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 35701S / 35701 DP Împrumut la sala de lectură Da
Barcode Număr/Ediție Gestiune Regim  
35701S DP Împrumut la sala de lectură

Disponibile: 1

Lăsați un comentariu