SR EN 12137/N85 : Sucuri de fructe şi de legume : Determinarea acidului tartric din sucul de struguri : Metoda prin cromatografie de lichide de înaltă performanţă : standard român

Editura ASRO chat
Loc publicare București
An 2001

    SR EN 12137/N85 : Sucuri de fructe şi de legume : Determinarea acidului tartric din sucul de struguri : Metoda prin cromatografie de lichide de înaltă performanţă : standard român.- București : ASRO , 2001.
    3 p..

006(498)STAS

299 __ $aSR EN 12137/N85 : Sucuri de fructe şi de legume : Determinarea acidului tartric din sucul de struguri : Metoda prin cromatografie de lichide de înaltă performanţă : standard român
975 __ $a006 $a(498)
200 __ $aSR EN 12137/N85 $eSucuri de fructe şi de legume : Determinarea acidului tartric din sucul de struguri : Metoda prin cromatografie de lichide de înaltă performanţă : standard român
675 __ $a006(498)STAS
608 __ $astandard
101 __ $arum
210 __ $aBucurești $cASRO $d2001
215 __ $a3 p.
710 __ $aASRO
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 34162S / 34162 DP Împrumut la sala de lectură Da
Barcode Număr/Ediție Gestiune Regim  
34162S DP Împrumut la sala de lectură

Disponibile: 1

Lăsați un comentariu