SR EN 1134 : Sucuri de fructe şi de legume. : Determinarea sodiului, potasiului, calciului şi magneziului, prin spectrometrie de absorbţie atomică (AAS)

Editura Institutul Român de Standardizare (IRS) chat
Loc publicare București
An 1996

    SR EN 1134 : Sucuri de fructe şi de legume. : Determinarea sodiului, potasiului, calciului şi magneziului, prin spectrometrie de absorbţie atomică (AAS) / Institutul Român de Standardizare (IRS).- Ediția 1.- București : Institutul Român de Standardizare (IRS) , 1996.
    12 p. : tab..

006(498)STAS

299 __ $aSR EN 1134 : Sucuri de fructe şi de legume. : Determinarea sodiului, potasiului, calciului şi magneziului, prin spectrometrie de absorbţie atomică (AAS)
975 __ $a006 $a(498)
200 __ $aSR EN 1134 $eSucuri de fructe şi de legume. : Determinarea sodiului, potasiului, calciului şi magneziului, prin spectrometrie de absorbţie atomică (AAS) $fInstitutul Român de Standardizare (IRS) $bSerial
675 __ $a006(498)STAS
608 __ $astandard
101 __ $arum
205 __ $aEdiția 1
210 __ $aBucurești $cInstitutul Român de Standardizare (IRS) $d1996
215 __ $a12 p. $ctab.
710 __ $aInstitutul Român de Standardizare
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 30230S / 30230 DP Împrumut la sala de lectură Da
Barcode Număr/Ediție Gestiune Regim  
30230S DP Împrumut la sala de lectură

Disponibile: 1

Lăsați un comentariu