SR 2356-2 : Carne şi preparate din carne : Condiţii bacteriologice

Editura Institutul Român de Standardizare (IRS) chat
Loc publicare București
An 1993
Note anulat

    SR 2356-2 : Carne şi preparate din carne : Condiţii bacteriologice / Institutul Român de Standardizare (IRS).- Ed. a 5-a.- București : Institutul Român de Standardizare (IRS) , 1993.
    4 p..    
    anulat.

006(498)STAS

299 __ $aSR 2356-2 : Carne şi preparate din carne : Condiţii bacteriologice
975 __ $a006 $a(498)
200 __ $aSR 2356-2 $eCarne şi preparate din carne : Condiţii bacteriologice $fInstitutul Român de Standardizare (IRS) $bSerial
675 __ $a006(498)STAS
608 __ $astandard
101 __ $arum
205 __ $aEd. a 5-a
210 __ $aBucurești $cInstitutul Român de Standardizare (IRS) $d1993
215 __ $a4 p.
710 __ $aInstitutul Român de Standardizare (IRS)
300 __ $aanulat
Nu sunt exemplare disponibile pentru rezervare

Lăsați un comentariu