SR 13462-2 : Igiena agroalimentară : Sistemul de analiza riscului şi punctele critice de control (HACCP) şi ghidul de aplicare a acestuia

Editura ASRO chat
Loc publicare București
An 2002

    SR 13462-2 : Igiena agroalimentară : Sistemul de analiza riscului şi punctele critice de control (HACCP) şi ghidul de aplicare a acestuia / ASRO.- București : ASRO , 2002.
    10 p..

006(498)STAS

299 __ $aSR 13462-2 : Igiena agroalimentară : Sistemul de analiza riscului şi punctele critice de control (HACCP) şi ghidul de aplicare a acestuia
975 __ $a006 $a(498)
200 __ $aSR 13462-2 $eIgiena agroalimentară : Sistemul de analiza riscului şi punctele critice de control (HACCP) şi ghidul de aplicare a acestuia $fASRO $bSerial
675 __ $a006(498)STAS
608 __ $astandard
101 __ $arum
210 __ $aBucurești $cASRO $d2002
215 __ $a10 p.
710 __ $aASRO
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 34641S / 34641 DP Împrumut la sala de lectură Da
Barcode Număr/Ediție Gestiune Regim  
34641S DP Împrumut la sala de lectură

Disponibile: 1

Lăsați un comentariu