Autor | Rusu, Horaţiu chat |
Editura | Institutul European chat |
Loc publicare | Iași |
An | 2008 |
Subiect | dezvoltare socială (România) chat |
globalizare chat | |
sociologia dezvoltării (România) chat | |
psihologie socială (tineri) chat | |
ISBN | 9789736115776 |
Note | Bibliografie p. 187-197 |
ISBN | |
Număr ISBN | 9789736115776 |
Termeni de disponibilitate şi/sau preţ | 38.51 lei |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | III 31267 |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Schimbarea socială şi identitate socioculturală |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Alte informaţii la titlu | O perspectivă sociologică |
Prima menţ. de resp. | Horaţiu Rusu |
Urm. menţ. de responsabilitate | prefaţă de Ilie Bădescu |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Iași |
Editura | Institutul European |
Data publicării | 2008 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 197 p. : tab. |
Serii | |
Titlul seriei | Academica. Sociologie |
Numărul părţii | 60 |
Titlu | |
Titlu | Schimbarea socială şi identitate socioculturală : O perspectivă sociologică |
Notă generală | |
Textul notei | Bibliografie p. 187-197 |
Titlu uniform colectiv | |
Titlu uniform colectiv | Sediul central |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | dezvoltare socială (România) |
globalizare | |
sociologia dezvoltării (România) | |
psihologie socială (tineri) | |
Caracteristicile rubricii | |
Element de intrare | monografie |
Categoria de subiect | |
Codul categoriei de subiect | 3 |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 316.42(498)"1989/..." |
316.6/.7-053.6(=135.1) | |
082.1Academica. Sociologie | |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 3/32 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | Rusu, Horaţiu |
Nume de persoană / resp. intelectuală secundară | |
Cod de legătură | pref. |
Autor secundar | Bădescu, Ilie |
Indici CZU | |
Indice de bază CZU | 316.7 |
316.6 | |
(=135.1) | |
-053.6 | |
316.42 | |
(498) | |
"1989/..." | |
082.1 |