Autor | Anton, Speranţa chat |
Editura | Polirom chat |
Loc publicare | Iași |
An | 2015 |
Subiect | mâncare dietetică (rețete) chat |
reţete culinare chat | |
ISBN | 9789734656288 |
Titlu | |
Titlu | Reţete culinare și sfaturi pentru sănătate |
[nedefinit] | 1 |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Reţete culinare și sfaturi pentru sănătate |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Prima menţ. de resp. | Speranţa Anton |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | Anton, Speranţa |
ISBN | |
Număr ISBN | 9789734656288 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | III 38164 |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 641.55(083.12) |
641.561(083.12) | |
613.24 | |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 62/64 |
Caracteristicile rubricii | |
Element de intrare | monografie |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | mâncare dietetică (rețete) |
reţete culinare | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Menţiuni de ediţie | |
Menţiuni de ediţie | Ed. a 5-a revăzută şi adăugită |
Publicare, distribuţie | |
Data publicării | 2015 |
Locul tipăririi | București |
Loc publicare | Iași |
Numele tipografiei | Lumina Tipo |
Editura | Polirom |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 392 p. |
Notă de rezumat/abstract | |
Abstract/Sumar | O alimentatie corecta este esentiala pentru mentinerea vitalitatii organismului. Fructele si legumele, cerealele integrale, pestele sint surse inepuizabile de fibre, minerale si vitamine, aflate la indemina tuturor. Imbinindu-le armonios, Retete culinare si sfaturi pentru sanatate va prezinta peste o mie de preparate traditionale romanesti, dar si din bucataria altor tari, economice si simplu de gatit. Acestea sint impartite in doua categorii, pentru cei suferinzi si pentru cei sanatosi, iar in partea adresata persoanelor bolnave veti regasi inclusiv unele retete bazate pe renumitele principii vindecatoare ale bioterapeutului Valeriu Popa. Tehnicile de pregatire sint variate, fiind alese astfel incit ingredientele sa-si pastreze nu doar savoarea, ci si continutul de substante nutritive. Pentru a putea fi identificate cu mai multa usurinta, mincarurile de post, cele adaptate pentru post sau pe baza de cruditati au fost marcate grafic. Cuprins: Aperitive • Bauturi • Budinci • Conserve • Dulciuri • Preparate din carne • Preparate din cereale • Preparate din legume si fructe • Preparate din peste • Salate • Sosuri • Sufleuri • Supe, ciorbe |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 1051926 / 1051926 | SA | Împrumut | Da | 641.5/ A63 | |
2. | 1051925 / 1051925 | D | Împrumut la sala de lectură | Da | III 38164 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
D | Împrumut la sala de lectură | 1 |
|
SA | Împrumut | 1 |
|