Reţete culinare și sfaturi pentru sănătate

Autor chat
Editura Polirom chat
Loc publicare Iași
An 2015
Subiect mâncare dietetică (rețete) chat
reţete culinare chat
ISBN 9789734656288

III 38164

Anton, Speranţa
    Reţete culinare și sfaturi pentru sănătate / Speranţa Anton.- Ed. a 5-a revăzută şi adăugită.- Iași : Polirom , 2015 (București : Lumina Tipo) .
    392 p..    
    O alimentatie corecta este esentiala pentru mentinerea vitalitatii organismului. Fructele si legumele, cerealele integrale, pestele sint surse inepuizabile de fibre, minerale si vitamine, aflate la indemina tuturor. Imbinindu-le armonios, Retete culinare si sfaturi pentru sanatate va prezinta peste o mie de preparate traditionale romanesti, dar si din bucataria altor tari, economice si simplu de gatit. Acestea sint impartite in doua categorii, pentru cei suferinzi si pentru cei sanatosi, iar in partea adresata persoanelor bolnave veti regasi inclusiv unele retete bazate pe renumitele principii vindecatoare ale bioterapeutului Valeriu Popa. Tehnicile de pregatire sint variate, fiind alese astfel incit ingredientele sa-si pastreze nu doar savoarea, ci si continutul de substante nutritive. Pentru a putea fi identificate cu mai multa usurinta, mincarurile de post, cele adaptate pentru post sau pe baza de cruditati au fost marcate grafic. Cuprins: Aperitive • Bauturi • Budinci • Conserve • Dulciuri • Preparate din carne • Preparate din cereale • Preparate din legume si fructe • Preparate din peste • Salate • Sosuri • Sufleuri • Supe, ciorbe.
    ISBN 9789734656288

    1. mâncare dietetică (rețete)
    2. reţete culinare

641.55(083.12)
641.561(083.12)
613.24


299 __ $aReţete culinare și sfaturi pentru sănătate
955 __ $a1
200 __ $aReţete culinare și sfaturi pentru sănătate $bCarte tipărită $fSperanţa Anton
700 _0 $aAnton, Speranţa
010 __ $a9789734656288
035 __ $aIII 38164
675 __ $a641.55(083.12)
675 __ $a641.561(083.12)
675 __ $a613.24
686 __ $a62/64
608 __ $amonografie
606 __ $amâncare dietetică (rețete)
606 __ $areţete culinare
101 __ $arum
205 __ $aEd. a 5-a revăzută şi adăugită
210 __ $d2015 $eBucurești $aIași $gLumina Tipo $cPolirom
215 __ $a392 p.
330 __ $aO alimentatie corecta este esentiala pentru mentinerea vitalitatii organismului. Fructele si legumele, cerealele integrale, pestele sint surse inepuizabile de fibre, minerale si vitamine, aflate la indemina tuturor. Imbinindu-le armonios, Retete culinare si sfaturi pentru sanatate va prezinta peste o mie de preparate traditionale romanesti, dar si din bucataria altor tari, economice si simplu de gatit. Acestea sint impartite in doua categorii, pentru cei suferinzi si pentru cei sanatosi, iar in partea adresata persoanelor bolnave veti regasi inclusiv unele retete bazate pe renumitele principii vindecatoare ale bioterapeutului Valeriu Popa. Tehnicile de pregatire sint variate, fiind alese astfel incit ingredientele sa-si pastreze nu doar savoarea, ci si continutul de substante nutritive. Pentru a putea fi identificate cu mai multa usurinta, mincarurile de post, cele adaptate pentru post sau pe baza de cruditati au fost marcate grafic. Cuprins: Aperitive • Bauturi • Budinci • Conserve • Dulciuri • Preparate din carne • Preparate din cereale • Preparate din legume si fructe • Preparate din peste • Salate • Sosuri • Sufleuri • Supe, ciorbe
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 1051926 / 1051926 SA Împrumut Da 641.5/ A63
2. 1051925 / 1051925 D Împrumut la sala de lectură Da III 38164
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
D Împrumut la sala de lectură 1
SA Împrumut 1

Disponibile: 2

Lăsați un comentariu